1st time,aku join contest di blog...(^^,)

Contest I LOVE ICT!


Term and Condition

1. Feel free to be my FOLLOWERS 
( kan lebih baik kalau follow ^.^ , senang nak tahu update contest ni kan kan? )

2. entry pasal contest adalah WAJIB!

3. picture haruslah ORIGINALITY sendiri punya
( jangan curi orang punya tau! nanti Allah murka )

4. letak BANNER di side bar blog anda
( banner ini comel bukan? mesti lagi meriah blog anda kelihatan dengan kewujudan banner ini )
*wink wink

5. contest ini ada DUA categories!
CATO A : individual punya
CATO B :  crony punya :)
( nak join dua-dua pun boley, no hal punya! )


6. sila create SLOGAN KATA anda paling kretif
I LOVE ICT.......................

6. harus TAG minimum 5 orang
( ramai ke?? x ramaikan ^.^ )


slogan yang paling menarik, tertarik kau memang DABOOMM! akan menjadi penenangnya!
hoooraaayy!
Only one winner for each catogories
LAMPU TIDUR yang comel akan menjadi milik si pemenang :)


NOTES:
sila tinggalkan link anda disini



DATELINE : 10.11.10


contest ni aku terjumpa...errrk...terjumpa mase aku tengah layan BW....bosan kott hujong minggu nih....so,bila nampak ICT...terus aku teringat dgn gmbr2 aku kat ICT...so...aku terfikir...why nootttt????aku join?..btol x...hihihi...


so....ini gmbr aku yg di kategori kan dalam group CATO A :: 




aku g ICT mase tu ngn member..so,dah alang2 ade gmbr ngn member nih..aku masukkan sekali dalam kategori COTA B ::





ini sloganku

mengapa ??? 
I LOVE ICT...because of ICT seolah-olah dunia khayalan yang pernah aku impikan dulu,ade watak2 dalam cerita dongeng,n bila aku berada kat sane...aku leka melihat cahaya yg dipancarkan di segenap penjuru nya...thats why, i love ict so much...

...so,ni utk ini aku tag kan kepada ::




Comments

d_LA said…
dla pun join gak contest ni..saje nk gtaw..haha..btw, gd luck yer..2nd pic tu lawa pose ;)
Love is Life said…
ok dla..gud luck to u tooo....:)....
hehehhe...kitorang lau da bergambar..sume jadi gedixxx...hehhee...:)
gud luck...huhu hany xpernah lg pergi i-city nih, sian kan, outdated betol...
Love is Life said…
nt2 g la ngn encik suami hani k....:D
agpun bayaran masuk x lah mahal sgt...:)..
alalala....jangan la sedih k..nt2 ade la pluang tu...chill k...:D
touya said…
nak tanya leh ? ICT tu apa ?
MissyNursy ♥ said…
nak join jgak!! hehe..
Love is Life said…
touya : ICT tu : i-city....merupakan sebuah tempat yg penuh ngn lampu2...sgt2 cantik....touya g ar nt k...:D

missy nursy : join lah..gud luck awww....:D
Enna Banana said…
double check contest! :)

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Beli Oven di LAZADA