Posts

Showing posts from October, 2010

Doa seorang emak/ibu..

Image
setiap kali aku nak exam...aku akan kol mak aku....n perbualan kami macam ni...
aku : mak..arini sy ade paper...doakan sy leh jawab yer mak...mak aku akan cakap : gud luck...buat btol2...mak doakan kamu.... actually...ayat ni...aku dah dengar n guna banyak kalimase aku dari kecik lagi..(ayat asal dalam bahasa sarawak..tp di translate by aku sendiri.)...hihihih..tapi...tapi tapi......

aku x pernah bosan melafazkan & mendengar ape yg mak aku tuturkan...
*rindu mak aku...(",)
kenape??sebab aku tahu yg doa seorang emak/ibu sgt penting...n aku lebih bersemangat jawab exam ngn ade nyer doa and sokongan dari emak/ibu & ayah aku...:D
ha...bercakap tentang doa nih....ustazah aku pernah cakap ttg keajaiban doa anak kecil yg belum baligh...*oppss...lari dari topik jap eyyyhh....

1st time,aku join contest di blog...(^^,)

Image
Contest I LOVE ICT!
Term and Condition
1. Feel free to be my FOLLOWERS( kan lebih baik kalau follow ^.^ , senang nak tahu update contest ni kan kan? )
2. entry pasal contest adalah WAJIB!
3. picture haruslah ORIGINALITY sendiri punya( jangan curi orang punya tau! nanti Allah murka )
4. letak BANNER di side bar blog anda( banner ini comel bukan? mesti lagi meriah blog anda kelihatan dengan kewujudan banner ini )*wink wink
5. contest ini ada DUA categories!CATO A :individual punyaCATO B : crony punya :)( nak join dua-dua pun boley, no hal punya! )

6. sila create SLOGAN KATA anda paling kretifI LOVE ICT.......................
6. harus TAG minimum 5 orang( ramai ke?? x ramaikan ^.^ )

slogan yang paling menarik, tertarik kau memangDABOOMM! akan menjadi penenangnya!hoooraaayy!Only one winner for each catogoriesLAMPU TIDUR yang comel akan menjadi milik si pemenang :)

NOTES:sila tinggalkan link anda disini