Ini bukan APRIL FOOL tp 1 APRIL...ha amek kau

1 Message Delivered : LOVE YOU!

2 Message Delivered : APRIL FOOL!...

tersentap hati!...seriously sangat2 tersentap....T_T...

*APRIL FOOL ADALAH TIDAK ELOK UTK DI SAMBUT BAGI ORANG ISLAM*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Next Story :

LAPTOP!!where's my laptop??!!!
haihhh...xkan la nak hilang kali kedua lagi..T_T...ya ALLAH please give a calmness to think where did i put my laptop just now?!!..serious aku sangat takut!!...

aku amek phone,terus kol ayah.....belum sempat ayah aku pick up fon...aku terus letak...
sebab kawan aku cakap laptop aku ade kat dia!!OUH MY GOD!!ya ALLAH...hati aku dah dup dap dup dap....

mane nak berhadapan ngan ayah.....mane nak bagi alasan ngn mak lagi..takut sehhhh

pastu....my phone was ringing with this song "seize the day....lalalalala"

(pertuturan dlm bahasa sarawak,tp di translatekan oleh aku ke bahasa sini(selangor)...heheh)

"hello...ayah..."
"yee..kenapa tiba2 kol tadi nak?"
"camni ayah,tadi ingatkan laptop hilang....hahah..rupa2 nya kawan yg sorokkan...heheh...sorry ayah...buat ayah risau...*tears sudah mula menitik"
"ouh....xpe...ok lah...."(aku amek pat yg penting je yee...hehehh)

damn!..kali kedua di kenakan oleh insan yg ku sayang pada 1 APRIL!...maaf...ini bukan sambutan APRIL FOOL....tp ini kawan2 yg kenakan aku sebab aku cuai....T_T...yela,letak laptop kat meja makan je..pastu aku terus blah g amek makanan...(terlampau lapar kott...)


ok...sekian...hehehhe

Comments

bact said…
ololo
kesiannya..
smpai nanges2 ekk tadi..
ha ah...:(..takut susahkan ayah..:(
Cik Ezy said…
laen kali ati2 ye..
=)
cik ezy: hehehe...thx dear..:)
Naddia said…
I HATE YOU


APRIL FOOL


MEMANG FOOL LA KAN SEBAB ARINI DA 4 APRIL

HAHA
nseb bek ang tak kena sound dgn examinor..
bulu2 keramat

senah dan bedah yang noob
lol!...hahahah..u hate me??...errr..i hate u too!!april fool!..hahah..:D..love yaa...

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga