Mengajar Orang Buat Blog...takut kot!

ha..cam ni citernye...aku telah mendapat offer ye utk mengajar orang buat blog...
agak takut sebenarnye..sebab aku bukan lah taiko dalam bidang blog2 nih...
tapi sebab aku nak belajar ye mengconfidentkan diri di khalayak ramai...
so,aku pun membuat keputusan tuk menerima offer tu....

korang rase aku layak tak mengajar orang buat blog ni??
woi!..bagi r support kat aku....nervous tahap mengeletar lutut nih...errr....

bagi cadangan sikit ap yg aku nak ajar bleh tak???...please...

ok,tarikh aku kene mengajar ni...lagi seminggu dari sekarang...
and lepas tuh..aku kene mengajar pelajar yg umur nye dalam lingkungan 15-30tahun...
gila takut aku oi!...kang ade orang tanye soalan pelik2..
tak ke naya aku...takut...:(....

tapi aku kene buat!chaiyok ye YAN SAFLINA!...

Comments

bact. said…
jgn lupa
ajar diorang cara komen taw
hahahha
Yan Saflina said…
ok encik bact..:D
ANASTASIA said…
jangan lupa ajar dorang reply comment yea. Kawaiii.... peace. :)
ahleng ariKen said…
gudluck,all the best
Ain Zulaikha said…
haaaa buat lah plan yan..
bukan senang nak ajar orang kasi faham haha..
buat plan apa yang perlu di ajar ok? good luck :)
Yan Saflina said…
Anastasia: ok..akan di ajar...thx sbb bagi idea yg bernas ye...:)
Yan Saflina said…
ahleng ariKen:..thx..:)
Yan Saflina said…
Ain Zulaikha:...ye..terima kasih ye kak ain..:)

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga