industrial training....=="

halamakka waiii...lame gile dah x update blog...hmmm...

well,skang ni dah jadi LI student...*psst..aku x tau LI tu ape sebenarnye..yang aku tau..aku ni tengah praktikal....ape??banyak keje??..huh!bosan ade lah..huhu..tp best jugak orang x bagi keje kat kite...just takut je ar..mase presentation nanti nak buat present ape an...

ouh ye...hmm...jap ag aku dah berumur 20 taun..mungkin aku dah matang kot lepas berusia 20 tahun..ye r..dulu2 mase umok belas2...buat perangai pun orang tau aku ni muda...almaklum la muke awet muda...macam ROZITA CHE WAN!..wakakaka!!

okeh!untuk kulit yang halus dan mulus dan gebu..amalkan penggunaan madu setiap malam sebelum tido..gune 15 minit ye kat muke..pastu g cuci...ha! jangan x cuci pulak..kang muke tu di ziarah semut...x pasal2 muke korang merah2 kene gigit oleh sekawan semut yang kehausan kemanisan...kah kah kah kah..

dah aku x de mood nak bergurau..aku choww dulu..takut kang orang tengok aku online...terus bagi aku markah rendah utk praktikal!...mmg x mau aku repeat2...

aku nak cepat graduate!...weee!!!~~~


(^___________^)

Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga