Posts

Showing posts from April, 2011

SORRY la ye....tercerita....kisah yg simple tapi sangat bermakna...

di pagi yang mulia ini...aku menyusun 10 jari kepada anda2 yg membaca entri kali ini....maafkan aku andai aku telah membuat salah tanpa aku sedari...aku insan kerdil yg selalu alpa dengan hati2 di sekeliling aku.....sekian...

KISAH SATU PASANGAN...wink wink....

*GIRL bersandar di bahu BOY*

GIRL : Awak....tadikan kawan kepada kawan saya tanye : saya ngan boyfriend saya dah lame ke couple...pastu kawan saya jawab ehhh...dorang x declare pun...tapi dorang tau perasaan masing2....

BOY : owhhh..kenapa kawan kpd kawan awak tu tetiba tanye??

GIRL: ntah...x tanye pulak...hmmm....awak,awak nak ke jadi boyfriend saya??*bergurau

BOY : xnak....*sambil tersenyum...

GIRL: Ye ke xnak??*bergurau lagi...

BOY : nak.....*senyum lagi.....

GIRL : ehhh...saya xnak la awak jadi boyfriend saya....and saya xnak jadi girlfriend awak...*nada serious...

BOY: terdiamm......

GIRL : sbb saya nak awak jadi kawan.....and suami saya.*senyum lagi*...kalau awak jadi boyfriend saya,,,mesti hubungan tu x kekal...saya xnak…

Ini bukan APRIL FOOL tp 1 APRIL...ha amek kau

1 Message Delivered : LOVE YOU!

2 Message Delivered : APRIL FOOL!...

tersentap hati!...seriously sangat2 tersentap....T_T...

*APRIL FOOL ADALAH TIDAK ELOK UTK DI SAMBUT BAGI ORANG ISLAM*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Next Story :

LAPTOP!!where's my laptop??!!!
haihhh...xkan la nak hilang kali kedua lagi..T_T...ya ALLAH please give a calmness to think where did i put my laptop just now?!!..serious aku sangat takut!!...

aku amek phone,terus kol ayah.....belum sempat ayah aku pick up fon...aku terus letak...
sebab kawan aku cakap laptop aku ade kat dia!!OUH MY GOD!!ya ALLAH...hati aku dah dup dap dup dap....

mane nak berhadapan ngan ayah.....mane nak bagi alasan ngn mak lagi..takut sehhhh

pastu....my phone was ringing with this song "seize the day....lalalalala"

(pertuturan dlm bahasa sarawak,tp di translatekan oleh aku ke bahasa sini(selangor)...heheh)

"hello...ayah..."
"yee..kenapa tiba2 kol tadi nak?"
"camni a…