21 DULANG BERBALAS 23 DULANG..(^_^)


pertama sekali...apa perasaan anda setelah bertukar status menjadi tunangan orang?
JAWAPAN : EXCITED! dalam mase yang same sangat2 x sangke da jadi tunangan orang yang saya sayang dan cinta..:P

Ucapan anda ?
JAWAPAN : first of all, thank ALLAH sbb bagi peluang untuk kami berdua teruskan hubungan untuk ke level ni, insyaALLAH, dengan adanya keberkatan dalam hubungan ni, kitorang akan ke next level pulak kalau sudah sampai masanya...:) n opkoz! thankz to mak 2 bapak sebab mok ikot kamek pun tema kaler! hahahaha! waima susah nak carik paper beg macam kaler yang kamek mok, pendek cita dari A to Z kmk nang mok pink ngan biru n puteh....even sampei ke tapak mangkok pun..hehehe..:P...

to my uncle and aunt,thankz ngan usaha tak orang yang kamek x mintak pun kitak orang berik juak...yang terBAEK gik ya! thank ow! uncle and aunt, nenek serudin ngan nek taib...nang bez la sebab nambah hantaran! menjadikan 23 igek! hehehe...:)
to yak azli! thankz to the pelamin! thankz to hantaran yang sangat cantek! so suweeettt!!! biru puteh gitu!..:)


Yang terbaek adalah bila majlis pertunangan kami berlangsung dalam keadaan yang sangat lancar....:) selepas je acara menandatangani watikah pertunangan....dan sarung cincin,,,hujan tiba2 turun! Alhamdulillah...:) syukur ke hadrat Illahi...


Acara menandatangi watikah pertunangan...Dari kiri : UNCLE MAJELAN, UNCLE MAHID AND  DATUK TAIB


Selepas disarung cincin..kene la cium tangan bakal mak mentua!..hikhik..:D


ops! kiranya saya ni dah bertukar status la ye...(^_^) ehem2 kene la jaga tingkah laku!...


Hantaran dari pihak lelaki sebanyak 21 dulang(pink) di balas oleh pihak saya sebanyak 23 dulang(blue)...


Ini lah tanda kami sudah bertunang!hehehe...


p/s : dulang tu menjadi sebanyak tu sebab ahli keluarga ramai memberi dulang tambahan*berserta barangan sekali la...=="...









hey to awak yang menjadi tunangan saya...thankz tau sebab selalu bersama ngan saya x kira dalam keadaan saya susah atau senang, sihat atau sakit ehhh....tapikan! ramai pulak orang cakap awak macam pelakon dalam cerita vanilla & coklat tu...iras2 sikit katanya....orang kampung saya pun cakap begitu...saya pun,cakap begitu jugak! hehehe...:P tapi awak x same ngan dia...awak just awak, pelakon tu pelakon la...:)





Comments

Ezy Chiaki said…
tahniah2!
=)

byknye hantaran
congrates ! bestnyer,,,bile la MS dpt rasa saat ni=)
Yan Saflina said…
Ezy Chiaki heheheh...thankz!...:D
Yan Saflina said…
:: Misz sunsWeetz:: doa la selalu ye! mesti cepat jodoh tu sampai ye MS!
Anastasia said…
Congratz darl ! semoga bahagia hendaknyaa. sorry tak pat datang. Kawen lak kompom datang. heheh :)
Yan Saflina said…
hohoo...its ok darl! :D

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Lantai Bilik Air Bocor.