Sepanjang malam aku dok fikir..nak tambah barang ape ehhh utk bisnes..hmmm...
last2 aku dapat idea buat gift set utk yg tersayang ni....huhu
mcm2 aku dok fikir..nak buat ape,nak letak ape...
last2 pilihan paling cool adalah letak kad ucapan ngn frame..
n satu benda yang akn jadi benda  yang utama...
yg frame tu,,,customer bagi gambar..aku cuci then aku akan framekan...
utk kad pulak,,,dorang bagi ucapan..aku tulis..xpun aku taip je gune computer...huhu
tu depend ngn customer punye permintaan la...
nak kad ape...kad happy birthday ke,greatest dad ke...mcm2 lh...
aku utamakan pelanggan punye taste...hohoho

penat jugak nak fikir nak deal ngn supplier...
tp aku xnak give up...
walaupun bisnes ni awal lagi...
dan sudah  berada dalam keadaan yg agak selesa...
n aku xnak lah semudah tu terus nak senang lenang je...kan2....
tapi apa pun aku bersyukur...sebab customer percayakan aku..ngee!

nak tengok set2 yang aku jual?meh2 tengok...
ade kat sini : Business Berjaya Online

actually nak upload,tapi internet lembab pulak...hoho...





Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Lantai Bilik Air Bocor.