Bidaan bermula dari RM5! Betol ke?

ouh...kali ni aku terfikir nak melancarkan lagi bisnes dengan membuka bidaan serendah dari RM5....

barang2 yg aku nak bukak bidaan setakat ni ade dua je....nanti2 aku buat lagi kalau ade rezeki lebih yekkk....

ehem! nak citer sikit pasal biz aku...esok aku nak pos barang yg customer order...ade yg order ATM machine, E-cigarette...n nak buat C.O.D kek lapis....woahhh!!...kesian encik pengepos aku...:)

ok2..balek kepada barangan yg aku buat bidaan tadi....


Make up brand MAC...120 colour. Boleh bid di sini.




Mug berbentuk Lens! Boleh bid di sini.






so buat korang yg nak bid...boleh bid kat link tu ehhh...:)


Comments

Masmira Masri said…
ehehehe...comel jer cup tu kan =)

do visit n follow me back
http://myaleo.blogspot.com/2012/07/me-with-my-sweetheart.html

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Beli Oven di LAZADA