CONTEST : Menangi hadiah berupa wang RM60 & lain2




Menangi hadiah berupa wang RM60 berserta teddy bear,patung chipmunk dan juga gift {mystery} dengan menyertai peraduan CONTEST BERGAYA DENGAN BAJU RAYA ini!!....

syarat2 penyertaan ialah : 



2) Merupakan rakyat malaysia yg menetap di MALAYSIA.


Cara penyertaan nya mudah sahaja :

1 ) Hantarkan gambar anda bergaya dengan BAJU RAYA dengan posing yg terBAEK!! ke email : hacumhaha@yahoo.com

2 ) mintak kawan2 like gambar yg kami akan upload di page :
Business Berjaya Online di dalam album CONTEST BERGAYA KASUT RAYA KATEGORI L& 
CONTEST BERGAYA KASUT RAYA KATEGORI PEREMPUAN ...:) itu sahaja! mudah kan??




Pemilihan pemenang berdasarkan 40% like dan 60% pilihan admin...

Contest ini akan di tutup pada 28 September 2012..dan 30 September adalah tarikh pengumuman siapa pemenang..:)



Comments

Azriff Aziz said…
aduh,,tak amik la pulak gambar raya yang cover top2..xde gambar yang menarik lagi menawan la.hehehe pepon..terbaik kontest :)
Yan Saflina said…
ouh2...takpe2...raye taun depan kena amek gmbr menarik ok...:D
etuza said…
saya done follow blog adik ya..
aryes coulborn said…
mmg xleh nk join la -.-" gambar beraya pon xder yg bergaya.sbb time raya pon kerja jugak :)
Faizul Osman said…
seganlah sebenarnya nak posing ala-ala model... huhu...

btw, sy follow sini...
Jaja Sutera said…
Salam...haii..Jaja dari segmen yg sama..
Jaja dah follow awak..jemput follow Jaja balik ye.. :)
Jaja nk ajak awak join Blogwalking & GiveAway
kat bawah ni link2 dia...tengok2 la yer kalau berminat..
time kasih..

BLOGWALKING

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

GIVEAWAY

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html
Yan Saflina said…
wah..ade pulak segan2 wook..
Aten said…
follow dr segmen sme..follow aten balik tau..

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/segmen-bersama-warna-kegemaranku.html
Aten said…
follow dr segmen sme..follow aten balik tau..

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Lantai Bilik Air Bocor.