RM100 - RM5000 nak x?

teringat aku sebelum aku join BIZ ID neh...orang tag gmbr duit je aku remove,
menyampah tengok bende2 camtu..takut la scam kan...
dunia sekarang,macam2 boleh jadi...tu yg aku x brani nak amek risiko tu...
tapi one day, aku ternampak sorang member fb aku publish n tag gmba ni kat aku..aku ape lagi,terus je berdebat ngn dy..
"asal ko join benda ni..ko rugi kang baru tau"..pastu dy terus explain n tunjuk bukti dalam cimbclicks dy...aku terdiam. n perdebatan tu habis kat situ je...

n then one day, aku hadapi kesesakan duit sangat2...tapi aku bernasib baek customer ramai pulak datang beli barang kat bisnes shop aku  : Business Berjaya Online. 

n then bile dah dapat untung, aku labur duit RM100 tu kat dalam biz neh..lame gak ahh aku nak tunggu respon,neves gak mase tu,takut2 kang duit aku kene songlap, rugi tu...n semalam,aku dapat butiran yg aku dah aktif..so,aku bleh start biz neh....

so far,ALHAMDULILLAH,lepas aku berusaha, aku dapat modal aku balek RM100,skang aku bergiat lagi carik orang...lagi masyuk...korang xnak try ke? aku tak tipu ok, kalau aku tipu, korang bleh blame aku..details aku ade neh kat fb...

biz ni ade keluar kat metro dan kosmo

korang nak? bleh pm aku kat : Mesej or mesej je ke num. 0135626883...

Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Lantai Bilik Air Bocor.