Kereta Pelik? : Jalan atas dinding


NOTED : Sila abaikan Iphone/Ipod/Ipad Control di atas.

Kereta control ni memang permainan dari dulu...pergi je kat mana2 kedai permainan,mesti ada kereta control..tapi,yang uniknya tentang kereta yang aku nak cite ni ialah...

Kereta Control ni boleh jalan atas dinding...tapi cane bleh jalan atas dinding? ha...kereta ni jalan atas dinding dengan menyedut...macam vacuum...hmm,pandaikan pencipta kereta ni....

Ouh superb nye kete ni!!  macam magik pun ada...

Harga pasaran : RM65, tapi aku jual RM50 je khas utk blogger...tp untuk RM50 ni,korang kene la gtau korang ni blogger,kalau x,aku charge harga biasa la...RM65...heheh...

utk pengetahuan korang semua : Kereta ni menggunakan power :.6 x AA Battery

ok,nk tengok kereta ni jalan kat dinding? 
bleh tengok kat sini : http://www.youtube.com/watch?v=4bxn-uSrNFE&feature=player_embedded

berminat? leh pm aku kat sini : >>Klik Sini <<

Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Beli Oven di LAZADA