Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway


Ok...first of all...nak join,sila klik banner kat atas tu k..^^

Second!! ku suka ngn trademark En.Remy tuuuuu!!!
Hidup tanpa dugaan, hilang warna kehidupan...
awesome gila!....terus tenang jiwa bile bace ayat tuhh...:)

Third....aku jenjalan kat blog En.Remy tadi...apa yg aku tengok,blog dia lebih bercerita tentang pengalaman 
dan info2 yg dia dapat berdasarkan apa yg dia dah lalui...

Encik Remy punye target nak dapat 1000 Follower...so,korang2..jom la follow blog dia..
tak rugi wa cakap lu..
sebab..ape2 yg dia jadikan entry tu boleh jadi satu info yg berguna utk kita..

ok...babai...O.o



Comments

Remy hazza said…
thanks yan...
support segmen remy.... semoga bertuah nanti......
salam perkenalan dari remy......
DAIRI FARISHA said…
Maaf lambat blogwalking ke blog ini sebab internet ada problem…dah follow awk..jom follow farisha. Datang dari segmen yang sama ->> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html
Isabel Diaz said…
Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow dah,

Jom follow blog saya sekali,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

BTW, jomlah meriahkan GA nie jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga