Alhamdulillah rezeki..:)

Salam dan Hai! :D 


Bz 2 3 minggu yang lepas..sibuk nak uruskan konvo dan majlis akad...
dan juga sibuk bawak family gi jalan2 di sini..:D

Ingatkan di sebabkan bz ni bisnes tak jalan...risau jugak customer lari...huhu...
mane tak nye....bile on je FB tengok ade berbelas2 msg...
tanye pasal produk, servis likes....bagai2....
sampai ade satu malam tu, aku abaikan PM dorang..hohoo
pagi tu....
penat jugak nak menjawab...huhuhu

Alhamdulillah...kelmarin dapat tempahan produk dan di poskan...
semalam sorang customer order 4 item, lagi 2 orang masing2 order 2 item..so total semua barang yg perlu di pos hari ni : 8 Item...
tak tau la kalau petang kang ade pulak nak order..mudah-mudahan ade..amin..:)

Semalam customer mintak naekkan 3K likes di 3page...alhamdulillah....1 Page berjaya disiapkan..insyaALLAH hari ni lagi 2 page akan di siapkan...:D



Sentiasa bersyukur bila dapat rezeki..:)

Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Lantai Bilik Air Bocor.