Posts

Showing posts from July, 2012
Image
gambar yg di pertaruhkan...klik klik!!


Bidaan bermula dari RM5! Betol ke?

Image
ouh...kali ni aku terfikir nak melancarkan lagi bisnes dengan membuka bidaan serendah dari RM5....
barang2 yg aku nak bukak bidaan setakat ni ade dua je....nanti2 aku buat lagi kalau ade rezeki lebih yekkk....
ehem! nak citer sikit pasal biz aku...esok aku nak pos barang yg customer order...ade yg order ATM machine, E-cigarette...n nak buat C.O.D kek lapis....woahhh!!...kesian encik pengepos aku...:)
ok2..balek kepada barangan yg aku buat bidaan tadi....







Kamera Film Plastik! cOOL giLA!

Image
terjumpa barangan unik! woahhh! gempak gila aplikasi dia....
Shooting LOMO Style, hidden corners, sharp, fantastic visual impact!
 A double-lens reflex 35mm camera

Harga : RM60 sahaja! 




Boleh g ke page : Business Berjaya Online  kalau berminat yekkk...:D

Jadik Business Woman Memang cool!!

Bismillah....

pengalaman pertama meniaga...huhu...^^ aku ingat lagi..awal2 aku bukak bisnes online ni...aku mmg xde modal... aku mulakan dengan buat dropship dari rakan2 bisnes yang lain... maksudnya..aku just promot..then dorang yg akan yg akan buat semua..
walaupun komisen xlah seberapa..tp aku cuba bertahan...lagipun perniagaan aku x sampai sebulan lagi... then lepas je beberapa minggu berbisnes...dengan duit komisen yg ada... aku mula melebarkan bisnes aku dengan memborong barang2... pada mula nya mmg susah nak carik supplier yg boleh bagi harga yg best.... tp di sebabkan ada pertolongan dari si dia.... kesemua urusan aku menjadi senang..heheh..thx dear...love2..:D
minggu pertama memulakan bisnes dengan modal sendiri..mmg banyak dugaannya... ye la,customer tu manusia..macam2 la perangai yg kite kene layan...hoho..sabar ja la... kalau x sabar...bisnes x menjadi..ye tak?..:)
pastu2...aku offer kat member2 yg nak buat dropship...so far alhamdulillah..dapat responl ade r dalam berbel…

DROPSHIP : business tanpa modal

Image
[PENGAMBILAN DROPSHIP DITUTUP]
uh uh...dah lame x pos..ni sume gara2 internet yg berjalan bagaikan kura2....=="
okeh...terus kepada tajuk...aku nak carik sape2 yg berminat nak jadi agen dropship utk biz aku.... tanpa modal pun da boleh terus jadi agen aku...simple kan?
lagi bez,setiap item yg korang jual aku akan bagi rm5...korang leh mark up harga sendiri...tp xyah la mahal sangat..kang xde plak customer yg nak beli...^^
actually dulu pun aku buat gak dropship ni...so far,alhamdulillah..bisnes aku berjalan lancar....then aku leh bukak bisnes sendiri tanpa perlu jadi dropship lagi...:D
okeh..barang2 yg aku nak jadikan dropship adalah.......jeng2...che! bleh tengok gambar kat bawah....







and last skali adalah ACTIVATION KEY KASPERKY...yg aku jual ni genuine ok!..:D

ok..to sape2 berminat..leh la pm aku or comment kat sini..:)