Posts

Showing posts from August, 2012

MUG BERUBAH WARNA mengikut suhu air! GEMPAK!!

Image
Mug ini akan berubah warna mengikut suhu air yg kita tuang atau letak di dalamnya.... letak di gagang pun boleh berubah warna....
mug ni akan bertukar jadi warna puteh dan tulisan akan berubah menjadi OFF kepada ON. memang gempak! 
HARGA : RM28 + RM6 postage semenanjung/RM9 postage sabah sarawak.
sape nak order,bleh terus message ke nombor : 0135626883
FOR SERIOUS BUYER ONLY!!

CONTEST : Menangi hadiah berupa wang RM60 & lain2

Image
Menangi hadiah berupa wang RM60 berserta teddy bear,patung chipmunk dan juga gift {mystery} dengan menyertai peraduan CONTEST BERGAYA DENGAN BAJU RAYA ini!!....
syarat2 penyertaan ialah : 
1) Sudah menjadi liker page
https://www.facebook.com/BusinessBerjayaOnline

2) Merupakan rakyat malaysia yg menetap di MALAYSIA.

Cara penyertaan nya mudah sahaja :

1 ) Hantarkan gambar anda bergaya dengan BAJU RAYA dengan posing yg terBAEK!! ke email : hacumhaha@yahoo.com

2 ) mintak kawan2 like gambar yg kami akan upload di page :
Business Berjaya Online di dalam album CONTEST BERGAYA KASUT RAYA KATEGORI L& CONTEST BERGAYA KASUT RAYAKATEGORI PEREMPUAN ...:) itu sahaja! mudah kan??



Pemilihan pemenang berdasarkan 40% like dan 60% pilihan admin...
Contest ini akan di tutup pada 28 September 2012..dan 30 September adalah tarikh pengumuman siapa pemenang..:)


Contest Duit Raya Untuk Semua!

Image
why you guys patut join this contest? contest? uh uh.. mesti la korang kene join,sebab korang bleh kenal ngan si pemilik blog neh.... selain dari tu,kalau korang menang, korang leh pau si blogger ngn sponsor tu hadiah.. betol x? :D

tu la niat aku..hehehhe..kalau aku menang leh pau encik blogger ngn kwn2..hehhe... *ups..sorry encik blogger contest..(:*



Entry ini adalah penyertaan bagi "Contest Duit Raya Untuk Semua!"yang ditaja oleh broblogger.netLaziestday.com dan Azri.my

Senarai GiveAway & Contest yg aku Join di Bulan Ramadhan ^^

Image
Klik gambar tuk join yeppp...^^
Klik gambar tuk join yeppp...^^


Klik gambar tuk join yeppp...^^

Klik gambar tuk join yeppp...^^
Klik gambar tuk join yeppp...^^

Klik gambar tuk join yeppp...^^

Klik gambar tuk join yeppp...^^

Klik gambar tuk join yeppp...^^


Gempak GiveAway by Fatin Roziana

Image
Gempak? memang gempak wa cakap lu bai... hadiah2 memang menarik...lu tak nak join? lu rugi... kalau lu nak join, lu klik itu gambar kaler grey..kelabu la...
*hikhikhik*
mood : tengah rajin memanjang.

Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize

Image
Join cik buaya punya Give Away! huhu... Cik Buaya ni punya name blog agak style la..:D
ok,kalau aku di beri pilihan utk choose nak yg mane...aku choose RM50..heheh..:P *mata duitan sikit*
aku tag : Encik Pemberi Maklumat , Cik gadis , Encik Lelaki

okeh,done tagging! simple je kan Give Away ne...jom join! :)

Contest: Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbal Zack...

Image
menarik tak hadiah di atas? jom ar join..klik la banner di atas utk join k..:)
 saya tag : En.Billy

Simple : GIVEAWAY NASZ : OLE-OLE DARI THAILAND

Image
tadaa!! klik banner di atas utk join ok..:)
ok. GiveAway yg Encik Naser ni buat cool gila, sebab hadiah2 nya dari Thailand!,  so,to those yg suka brg2 from Thai, jom r join..:)


Gempak Giveaway Hari Raya by Amercorner.Com

Image
nak join, klik banner kat atas k..:)
ok,yang menarik pasal blog Amercorner.Com ni kan...yg aku dah terjah la...dia sediakan tutorial utk new blogger ngn old blogger...macam2 la tutorial yg dia bagi..so,nice di jadikan sebagai rujukan...Amercorner.Com ni jugak menyajikan pembaca dengan tips2 untuk meningkatkan trafik dan sebagainya..so,banyak info yg bleh dapat...
jom join reramai contest neh! simple je..:)

Aida first GiveAway sempena Ramadhan

Image
nak join? klik banner di atas yekk..D:
i like that banner...sbb si dia pernah buat banner camni mase contes aku dulu..:) thx awak~~*sempat lagi..:P*
jom same join GiveAway neh....hadiah2 pun menarik...lagi pun cara2 nak join sangat mudah...
jom join!...:)

GIVEAWAY TUDUNG FAREEDA by Errina Rahim

Image
klik sini untuk join give away ini :  sini 
Kenapa saya suka tudung FAREEDA?
sebab..design tudung FAREEDA ni tampak elegan dengan esklusif dan sangat elegan. harga pun sangat berpatutan dengan kualiti yang di hidangkan.  Selain,tudung FAREEDA turut menampilkan design2 yg sangat menarik dan juga boleh membuatkan si pemakai kelihatan cantik apabila menggunakannya..


oleh sbb saya xde koleksi tudung FAREEDA lagi,jadi inilah tudung pilihan saya.

Giveaway From Lin Handmade

Image
tengah aku jalan2 di mr.google tadi..terjumpa la satu contest neh..from Lin Handmade... aku x join dulu...aku g fan page Lin Handmade Greetings Card dulu kat fb..
and then kat sane aku terjumpa handmade yg aku paling suka...iaitu :

tada!! comel gila kan! 
korang suma jom la join GA ni...
*doakan aku terpilih utk GA ni ye..:D*





RM100 - RM5000 nak x?

Image
teringat aku sebelum aku join BIZ ID neh...orang tag gmbr duit je aku remove, menyampah tengok bende2 camtu..takut la scam kan... dunia sekarang,macam2 boleh jadi...tu yg aku x brani nak amek risiko tu... tapi one day, aku ternampak sorang member fb aku publish n tag gmba ni kat aku..aku ape lagi,terus je berdebat ngn dy.. "asal ko join benda ni..ko rugi kang baru tau"..pastu dy terus explain n tunjuk bukti dalam cimbclicks dy...aku terdiam. n perdebatan tu habis kat situ je...
n then one day, aku hadapi kesesakan duit sangat2...tapi aku bernasib baek customer ramai pulak datang beli barang kat bisnes shop aku  :Business Berjaya Online.
n then bile dah dapat untung, aku labur duit RM100 tu kat dalam biz neh..lame gak ahh aku nak tunggu respon,neves gak mase tu,takut2 kang duit aku kene songlap, rugi tu...n semalam,aku dapat butiran yg aku dah aktif..so,aku bleh start biz neh....
so far,ALHAMDULILLAH,lepas aku berusaha, aku dapat modal aku balek RM100,skang aku bergiat lagi …

Teddy Bear Besar Murah!

Image
Teddy Bear Besar Gedabak Dan berkualiti!!





semua teddy bear ni di ambik dari Shanghai,China..Kualiti x perlu di pertikaikan lagi...mmg cool..:D berminat x? huhu
berminat bleh email di : hacumhaha@yahoo.com
aku dah ada satu...korang bile lagi? heheh
thankz utk si dia sbb bg teddy bear! heheh..ingat lagi mase tu kat airport awak bagi kat saye! cheh! bercerita pulak aku ni kann kan....:P ok bai.