Posts

Showing posts from September, 2012

Sedekahkan RM0.20 ngn saye bleh x?

Image
Assalammualaikum...kawan2 aku nak mintak tolong korang klik je...untuk bagi duit kat aku..tolong ehhh...

Cuma perlu Klik Ni je :Klik SiniSini ,Sini ,Sini Dan lagi di sini  , di sini jugakdi sini lagi, Juga di siniakhirnya di sini...
Terima Kasih kawan2 yang baek hati..:)
kalau nak mintak tolong saya klik pun bleh jugak..^^

"AimanAziz's Giveaway 2012"

Image
Oke...sape2 nak join leh klik gambar kat atas k..:)


Ok, tuan Aiman mtk peserta komen blog dya...so,aku nak komen...chewahhh...mcm la aku otai sangat kann...^^

Tuan Aiman,blog tuan ni ok..*terasa diri adalah pekerja tuan Aiman pulak,-->> ok sambung2...Blog tuan ni ok,tapi kenapa tuan x letak header? ehh..header ade..tapi nama camtu ja...bagi la design2 sikit..bagi lawa...baru la best...hehehe...ok tu ja! sebab tadi saya risik2 older post,entry suma bermakna dan ada penyampaian...nice!..


Giveaway ini Ditaja oleh Ahmooyy Chantekk , Mk Syahir Cadar MurahIzumi ShopMizzs Ninie , Eqbal Zack ,  Greennpanda Craft ,Izzah Ismail , Hosting Rajawali dan Dianjurkan oleh Aiman Aziz"

8th Giveaway by Umiyumi2

Image
asal gambar kuali? erk?..hahaha..korang jangan terkejut..kuali ni la sebagai hadiah untuk pemenang 8th Giveaway by Umiyumi2...
actually,aku sedikit suprise la tengok hadiah kuali kan..xpernah2 aku jumpa orang buat Giveaway ke Contest ke...bagi hadiah kuali..ni la yang pertamanya aku jumpa..
sangat2 kreatif dan unik serta sangat bermakna... why sangat bermakna?sebab...kalau kita menang dan dapat kuali ni,mesti kita asyik teringat je ngn Blog Umiyumi2 kan..huhu...
NAK JOIN? KLIK  GAMBAR kat atas k...^^

I love blogging Giveaway by WAWA

Image
I love blogging Giveaway by wawa! .. nak join? Klik banner di atas k..:)
okeh...kenapa aku nak join Giveaway ni?sebab yang utama : nak menang la..heheheh sebab yang kedua..aku nak berkenalan ngn tuan punya blogger...merapatkan silaturahim...^^ sebab yang ketiga....aku nak dapat hadiah lagi...:D
ok,untuk Giveaway ni aku tag :Hafizah
ok done..^^

Kereta Pelik? : Jalan atas dinding

Image
NOTED : Sila abaikan Iphone/Ipod/Ipad Control di atas.
Kereta control ni memang permainan dari dulu...pergi je kat mana2 kedai permainan,mesti ada kereta control..tapi,yang uniknya tentang kereta yang aku nak cite ni ialah...
Kereta Control ni boleh jalan atas dinding...tapi cane bleh jalan atas dinding? ha...kereta ni jalan atas dinding dengan menyedut...macam vacuum...hmm,pandaikan pencipta kereta ni....
Ouh superb nye kete ni!!  macam magik pun ada...
Harga pasaran : RM65, tapi aku jual RM50 je khas utk blogger...tp untuk RM50 ni,korang kene la gtau korang ni blogger,kalau x,aku charge harga biasa la...RM65...heheh...

utk pengetahuan korang semua : Kereta ni menggunakan power :.6 x AA Battery
ok,nk tengok kereta ni jalan kat dinding? 
bleh tengok kat sini : http://www.youtube.com/watch?v=4bxn-uSrNFE&feature=player_embedded
berminat? leh pm aku kat sini : >>Klik Sini <<

Pashmina Murah dan sangat sof...

Image
Kod : PashBlue

Harga Pasaran : RM29
Harga Kami : RM25

* Poslaju : Semenanjung : RM6
Sabah/ Sarawak : RM9


order di sini : https://www.facebook.com/notes/business-berjaya-online/cara-untuk-order/401316543247762



Kod : PashOren

Harga Pasaran : RM29
Harga Kami : RM25
* Poslaju : Semenanjung : RM6
Sabah/ Sarawak : RM9


order di sini : https://www.facebook.com/notes/business-berjaya-online/cara-untuk-order/401316543247762




Kod : PashMerun

Harga Pasaran : RM29
Harga Kami : RM25
* Poslaju : Semenanjung : RM6
Sabah/ Sarawak : RM9


order di sini : https://www.facebook.com/notes/business-berjaya-online/cara-untuk-order/401316543247762




Kod : PashPurple

Harga Pasaran : RM29
Harga Kami : RM25

Borong Make Up Brand MAC

Image
PERHATIAN : MAC ni closed to original & gred AAA, & jgn risau,ia ny x memudaratkn pengguna pun...

dan perhatian jugak : Minima borong adalah bernilai RM180 ke atas sahaja..:)



Utk borong palette di atas minima adalah 6 unit : 
Harga Borong : RM30/unit


utk borong Lipstick MAC minima adalah 12 pcs: 
Harga Borong : RM5
1 Unit mengandungi sedozen Eyeliner/Lipliner pencil
utk borong Eyeliner/Lipliner Pencil minima adalah 6 pcs : 
Harga Borong : RM9


Utk Mascara Mac  Minima order ialah 6 Unit :
Harga Borong : RM6

BERMINAT??
Boleh email saya di : hacumhaha@yahoo.com



MakeUp Set MAC murah!

Image
KOD : SET MAC

RM69 Included Postage

1 ) 88 Eyeshadows.

2)Lipstick : Pilih salah satu nombor Lipstick yg di kehendaki.

3)BB Cream MayBelline

4)Mascara Mac

5)Liquid Eyeliner

6)2 Lip/Eye Liner

kalau nak, sila klik ni :https://www.facebook.com/notes/business-berjaya-online/cara-untuk-order/401316543247762




KOD : 15 Berus Mac

Harga : RM25

RM6 postage Semenanjung/RM9 sabah sarawak

kalau nak, sila klik ni :https://www.facebook.com/notes/business-berjaya-online/cara-untuk-order/401316543247762