Posts

Showing posts from October, 2012

Jimmy Choo adalah Professor di UiTM!!

Image
Klik : Perempuan, Melayu Best,1MALAYSIA, Blog terhangat?phui.
Sape x kenal Jimmy Choo yg terkenal dengan rekaan kasut nya yg elegan, stylo dan up to date...Kasut Jenama Jimmy Choo sememangnya sudah terkenal di seluruh dunia,Hot Video~! Click Here.
Kasuti Jenama Jimmy Choo juga telah di gunakan oleh pelbagai artis antarabangsa, antaranya Princess Kate Middleton, Madonna dan ramai lagi.
Ha..baru2 ni Universiti Teknologi Mara (UiTM) melantik pereka kasut terkenal dan Duta Genovasi, Datuk Dr. Jimmy Choo sebagai Profesor di atas peranan beliau untuk membantu institusi tersebut melahirkan pereka kasut bertaraf dunia.
Gatsby mmg cool.Salute!..:DUntong aku blaja kat UiTM.:D

Naikkan Like Di Fanpage Anda!!

Salam, Berminat nak wat Video Apps?+ Blast utk naek kan Likes Di Fanpage?
Harga : RM35 (Sekali dengan blast)


Apa yg best dengan Video Apps ni ?


1. Auto Tag ke 3 Org friends (Bukan spam, ok)

2. Auto Post ke wall

3. Bleh Schedulebile nak post di fanpage (kene inform sy utk schedule)

4) Video Apps ni akan bertahan sampai bila2..


sy akan blast di fanpage yg ade 240k Likes secara percuma..


pm saya di sini : https://www.facebook.com/messages/BusinessBerjayaOnline@ Tinggalkan alamat email anda di comment..:)

KAIN PASANG CANTIK GIVEAWAY

Image
Nak join Giveaway ni? Klik Banner kat atas ye...:)
Ok, first,ape yg wat aku tertarik nak join Contest ni sbb aku tengok Cover/Banner Sponsor ni lawa...maksud aku, kain pasang dia....lawa giler....hehehe..bagi la satu kat saye..:Dboleh buat baju utk majlis tunang tu..:D
Nak g Fanpage/Kedai Bisnes Kain pasang ni, klik banner kat bawah k..^^



jangan lupe join taw..!..D:

SEGMEN SINGGAH DAN FOLLOW BY YATIE DAN ANIS

Image
nak join? Klik banner di atas.. Jangan lupa klik sini ye : SINI, sini, SINI,sini dan sini..

Jom Join Giveaway Salam Ukhuwah !

Image
Nak join? Klik ye banner di atas...:)
Due date : 25/10/2012 

                              >>>>Klik sini,sini,sini,sini,sinidannnn sini...<<<

GiveAway tiket ke konsert amal KAEDLIVE bersama Hujan, Monoloque, Bittersweet dan ramai lagi

Image
nak join? Klik banner kat atas yeee..:)
>>>>Klik sini, sini,sini, sini,sini dannnn sini...<<<
Ape Maksud KAEDLIVE ni? KAEDLIVE adalah satu showcase untuk mempromosikan hasil seni pelajar Kulliyah of Architecture & Environmental Design (KAED), International Islamic University Malaysia (IIUM) kepada umum,pelajar. pemuzik,ahli seni, badan2 korporat, badan2 NGO mahupun orang ramai.
Di Dalam KAEDLIVE ni, korang akan dihiburkan oleh band Hujan, Monoloque, Bittersweet, Wani Ardy, Figure of Speech, The Rebel Scum dan SSKsambil beramal...

Untuk Lebih lanjut, korang bleh kunjungi FANPAGE dorang :Fanpage KAEDLIVEDan Twitter : Twitter KAEDLIVE

:)


Proton Emas (Kereta berkonsepkan Hybrid)

Image
Proton Emas baru sahaja di launchingkan...ehhem! pertama kali aku tengok kete ni...                             >>>>Klik sini, sini,sini,sini,sini dannnn sini...<<<aku terus WOW!! bapak lawa design kete ni...superb! thumbs up PROTON..:Dnak tengok gmbr???ok..scroll ke bawah dlu..tp sebelum tu..bace info ni kat bawah ni...Kereta hybrid ni sebenarnya kena pakai minyak petrol juga macam kereta biasa, cuma dia ada sistem tambahan iaitu sistem motor elektrik. 
aku suke giler kaler ni!!! kalau bawah 50k..aku amek satu!..:D


rim dia gempak bebb..O.o


untung la Tun da duduk dulu...hehehe


nampak cam rumit je..huhu



cool gila!!


ni pemandangan dari atas? ko ade? hehe

Cam Lampu I-city lak aku tengok..ehehhe...
nak tengok berita lanjut klik sini : Proton Emas

2 Professor temui cara utk menukar bakteria Kepada Emas

Image
Washington : Saintis telah menemui bakteria yg mempunyai keupayaan untuk menghasilkan emas 24 karat.>>>>Klik sini, sini,sini,sini, sinidannnn sini...<<<
Dikatakan ketika di uji kaji, emas itu secara tiba2 keluar dari barang ujikaji yg di sertai bakteria.
Lihat Berita Penuh di sini : Bakteria Jadi Emas


Nak tengok video Bakteria jadi emas, sila klik pada gmbr di bawah...:)




Review : 8 Yang Terpantas by Cik Misya!

Image
nak join? Klik banner di atas... cepat2 tau..sebab cik Misya nak review utk 8 org yg terpantas je..:D


Facebook Blocked Iklankan Says.com

Image
Aku tak faham kenapa tetibe Facebook Blocked and cakap Spammer  bile aku iklankan Says.com ni kat Facebook...
Sebab kalau aku x iklankan Facebook, klik : "AkuSayangdia, " aku akan kehilangan jumlah yang besar utk Klik utk iklan Says.com aku tu..:(...
di sebabkan rasa x puas hati aku,aku p mengadu kat Facebook Team.. dan sekarang tengah tunggu respon dari dorang... ouh says.com... yg merupakan punca pendapatan sampingan aku...huhu..:(


SURPRISE GIVEAWAY by FD

Image
Nak Join? Klik banner di atas....
hahahha..gua pun x tau apa hadiah yg bakal di bagi kepada pemenang...huhu
dah nama pun suprise ya dak?...
ok doakan aku menang yekk..babai..:D

Saya Suka Dress! 1st Giveaway

Image
Nak Join? Klik kat banner di atas ye...:)
Aku betol2 nak menang dress tuuu!!!..O.o hoho..
Ok2...aku tag :Beth , FatinPuan Errina
One more one more...Dress2 tu lawa gila..:D  nak shopping dress? leh la gi kat fanpage tuan Giveaway ni...:D

Airis 1st Birthday Giveaway Contest

Image
Nak join,,,klik banner di atas...
Awww..cute nye dia..gigi dah banyak yee...^^ Happy Birthday Airis,Aunty doakan Airis jadi anak yang taat pada perintah ALLAH, dengar cakap mama ngn papa, diberikan tubuh badan yg sihat dan minda yg cergas,,,InsyaALLAH...:')
uwwaaaa!!! x sabar nak ada baby sendiri...hehehhehe..O.o



Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway

Image
Ok...first of all...nak join,sila klik banner kat atas tu k..^^
Second!! ku suka ngn trademark En.Remy tuuuuu!!! Hidup tanpa dugaan, hilang warna kehidupan... awesome gila!....terus tenang jiwa bile bace ayat tuhh...:)
Third....aku jenjalan kat blog En.Remy tadi...apa yg aku tengok,blog dia lebih bercerita tentang pengalaman  dan info2 yg dia dapat berdasarkan apa yg dia dah lalui...
Encik Remy punye target nak dapat 1000 Follower...so,korang2..jom la follow blog dia.. tak rugi wa cakap lu.. sebab..ape2 yg dia jadikan entry tu boleh jadi satu info yg berguna utk kita..
ok...babai...O.o


Make up di badan (3D) !

Image
Nampak macam  betol pulak mata dy ada banyak...ngerriii siooottt!!...
ni ok lagi..x seram sangat..hoho



kalau betol2 wujud camni..aku pun pengsan..:


yang ni aku paling geli nak tengok...:(





cane agaknye dorang buat kan...em em...wondering..

Wa menang hadiah dari www.aimanaziz.my

Image
Pagi2 jenguk blog...ingatkan nak buat entry...tp bila tengok encik Aiman kita ni buat pengumuman sape pemenang untuk GiveAway yg dy buat....aku terus klilk link dy..terus membaca dan membaca...
tengok senarai pemenang...wa!!!!T_T aku menang hadiah dari encik Aiman...terharu2...:D apa2 pun,encik Aiman mmg cool..hahahha..pasal apa? pasal aku komen blog dy bagai2..tp dy ok je,,siap nak bagi aku hadiah lagi..hehehe...:') tengkiu2..:D



Terima Kasih kepada penganjur Giveaway Ahmooyy Chantekk , Mk Syahir , Cadar Murah , Izumi Shop , Mizzs Ninie ,Eqbal Zack ,  Greennpanda Craft ,Izzah Ismail dan Hosting Rajawali.

Jom Join Peraduan Share & Menang ni...

Image
Jom Join Peraduan Share & Menang ni...
Klik sini,sini dan sini.
Klik sini utk join : http://on.fb.me/SXc4jY

Image
Sticker Syahadah ini akan menyala bila anda tekan lampu break... tapi kalau nak terus menyala pun boleh jugak...
Harga : RM45 RM6 postage utk semenanjung/RM9 utk Sabah Sarawak
Nak C.O.D pun boleh tapi di sekitar Bandar Tun Hussein Onn >Balakong,cheras<Sahaja....
Hubungi kami di : 0135626883 utk keterangan lanjut..
Klik sini kalau nak tengok page online kami yg menjual pelbagai barangan unik : 
https://www.facebook.com/BusinessBerjayaOnline