Posts

Showing posts from December, 2012

Thx Mizsnur! :)

Image
neng! thx! terharu gila nangga ada entri utk aku..T_Topkoz la aku akan berik baby comel utk auntie2 anakku kelak..heheh..XD majlis ku kelak jangan x datang jak...mun x nang terkilan abis ku kelak...hahahha..

Ha...ni blog member aku mase same skolah menengah dulu..:) walaupun tersangat jarang berjumpa..tp kitorang still contact thru FB..:D
last kitorang jumpe mase event kat PWTC baru2 ni...event di anjurkan oleh Kerajaan Negeri Sarawakiaitu : Majlis Jom Berambeh

Alhamdulillah..hubungan aku ngn kawan2 same sekolah menengah dulu still baek sampai skang...yelah....Bila Hari raya je, kitorang konvoi sesame gi beraya rumah kengkawan sama sekolah...sgt cool ok! lol~ tetibe....
ehhem! teringat dulu dala suke masuk kelas lambat2, escape kelas malam, sembunyi handphone dalam tanah.....wakakaka..memang kelakar..:D





GiveAway by La NIAR

Image
Klik gambar untuk join contest yang menawarkan hadiah kedaboomm ni...^^
 Ekceli..tengah aku jalan2 tadi..tertengok la satu GA ni...by La NIAR... terus aku join..hikhikhik mane tau menang dress custom made tu...huhu...
Bleh aku demand ckit nak kaler ape... Combination kaler biru,Pink Puteh ok gak... bleh gune mase Majlis Kawen aku nanti..heheheh...:D
Nway, buat La Niar, sy dah like page dan follow blog awak!  moga sukses selalu! gud luck dear!


Nak promote sikit..:D
Buat La NIAR...kalau berminat nak naekkan likes di Fanpage..boleh PM sy di : http://www.facebook.com/messages/BusinessBerjayaOnline

Jom Join Contest : Fotografi - Ceriakan Hidupmu!

Image
Klik pada gambar untuk join..:)

Nak Join Contest yang menawarkan hadiah ini : 

Tempat pertama : Bahan bacaan bernilai RM50Tempat kedua : Bahan bacaan bernilai RM30Tempat ketiga : Bahan bacaan bernilai RM20
Klik gmbr untuk join..:D




Ni gmbr yg sy pertaruhkan..^^


Gambar adik2 saya..:D Aboy dan Alin.... Comel je dorang bg kiss tu..:D ...terserlah keceriaan dorang.^^


Alhamdulillah rezeki..:)

Image
Salam dan Hai! :D 

Bz 2 3 minggu yang lepas..sibuk nak uruskan konvo dan majlis akad...dan juga sibuk bawak family gi jalan2 di sini..:D
Ingatkan di sebabkan bz ni bisnes tak jalan...risau jugak customer lari...huhu...mane tak nye....bile on je FB tengok ade berbelas2 msg...tanye pasal produk, servis likes....bagai2....sampai ade satu malam tu, aku abaikan PM dorang..hohoopagi tu....penat jugak nak menjawab...huhuhu
Alhamdulillah...kelmarin dapat tempahan produk dan di poskan...semalam sorang customer order 4 item, lagi 2 orang masing2 order 2 item..so total semua barang yg perlu di pos hari ni : 8 Item...tak tau la kalau petang kang ade pulak nak order..mudah-mudahan ade..amin..:)
Semalam customer mintak naekkan 3K likes di 3page...alhamdulillah....1 Page berjaya disiapkan..insyaALLAH hari ni lagi 2 page akan di siapkan...:D


Sentiasa bersyukur bila dapat rezeki..:)