Posts

Showing posts from 2013

Ada sesiapa berminat nak jadi Admin di Fanpage Total Likes 10k tak?

Image
Salam, hari ni nak offer kepada korang yang rajin update post kat facebook, kalau-kalau korang berminat nak jadi Content Creator di page sis, 
Sila Inbox sis di >> fb.com/messages/yan.saflina
Ini adalah page yang sis tawarkan :



Tapi ada syarat nya, di bawah adalah syarat untuk jadi Admin di Fanpage sis :

1. Boleh tag page, boleh Post Blog dan Says.com dsb.
 2. Post apa2 kecuali artis, politik dan lucah.
3. Tidak boleh SHARE post direct dari page lain dan saya tak benarkan redirect link keluar dari fanpage contoh (see more, lihat seterusnya)
4. Tidak menggunakan bahasa kesat.
5. Tiada minimum post, tapi kalau boleh jarakkan 10minit dari setiap post.
6. Wajib declare PAGE yang ditag.
7. Tidak dibenarkan share pic tak syariah compliance..seksi meksi di HARAMKAN
8. Boleh schedule post tp declare dulu masa bile nak schedule
9. Offer untuk sebulan jerk..kalau active boleh dilanjutkan..kalau tak sila jangan semak nak jadicc


HAHA~ Kalau rasa anda boleh dan minat nak jadi CC, PM sis di INBOX …

Alhamdulillah, menang Giveaway/Contest :)

Image
Alhamdulillah..:)

Sebenarnya entry kali ni adalah untuk update gambar-gambar hadiah yang sis menang sepanjang join Contest/Giveaway ni..join pun sekadar untuk suka2 dan sebab nak update entry, kalau tak, memang takde idea nak update apa..hahahha...

Okeh jom, kita tengok Hadiahnya :

#Hadiah 1 dari GA October by Emas Putih Sponsor Hadiah : Dunia Shida


#Hadiah kedua dari Giveaway Saya Sayang Malaysia  Sponsor Hadiah : Lienda Ramly




# Hadiah ketiga dari  Orini Craft Simple Giveaway Sponsor : Orini Craft




#Hadiah keempat dari  Mini Special Giveaway by Ain Sponsor : Nur Farahain


Nota kaki : Terima kasih kepada Penganjur2 Contest/Giveaway dan juga para Sponsor.  Tanpa anda, blog ini takkan aktif..hahahah..:D

Kepada sesiapa yang berminat nak cari sponsor boleh PM sis ya. Tq! :) PM di sini >> Sponsor

Daim Giveaway by Akma!

Image
Sebab SIS join Giveaway ni adalah sebab DAIM! mueehhhehe~~  harap2 dapat la Daim ni, free kan, sape taknak..^_^

Blogger Malaysia Bantah AshleyMadison.com

Image
Saya dengan ini membantah sekeras-kerasnya Laman Web Ashleymadison.com ni sebab ianya sangat bertentantangan dengan Apa yang di ajar oleh ISLAM! Boleh merosakkan minda rakyat!

Sebuah laman web yang mempromosikan hubungan zina tidak sepatutnya bertapak di rantau ini. Ia melanggar nilai-nilai murni serantau yang mempercayai bahawa hubungan kekeluargaan itu sangat penting.


BANTAH SEKERAS-KERASNYA!

Sumber : HasrulHassan.com


PRETTY AWESOME GIVEAWAY BY KHAIRINA

Image
Banyak hadiah untuk dimenangi! Rugi sangat tak join tau..:D
Hadiah-hadiah menarik menanti anda :*mungkin akan ditambah
✦180pcs button badge boleh create gambar apa yang awak nak
✦2x t-shirt " Keep calm & Hijab on "
✦3x Tudung Bawal
✦1x Cute ribbon pin
✦1x Kasut boot floral korean
✦1x Dress labuh
✦1x Beg manggo
✦1x Set minyak wangi couple CK brand
✦1x Baju blouse batwing
✦1x Losyen
✦6x Liptint
✦50pcs mask
✦2x Macrhome jegging

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 4

Image

Love Giveaway By JohorGirl And Hana"

Image
Assalamualaikum.
Pada hari mulia maal hijrah ni, hana dan johorgirl akan mengadakan satu giveaway yang dinamakan Love Giveaway. Kenapa love? Eheh saja. Giveaway ni boleh mengeratkan 'love' sesama blogger ^^ Join reramai. Hadiah gempak! ;) So...... apalagi. Jom join! :)




Syarat syarat penyertaan:
1) 100% WARGA MALAYSIA 2) Mempunyai facebook dan blog 3) Lakukan syarat syarat yang diberi 4) Jujur dalam melaksanakan syarat syarat 5) Buat satu entry bertajuk "Love Giveaway By JohorGirl And Hana" 6) Giveaway ini berlangsung pada 5/11 -12/12 akan tamat pada pukul 11.59pm
Like page dibawah . Senang korang cuma tinggal klik klik . Button telah
disediakan .

Pengasuh Mandikan Bayi dengan KAKI.

Klik Button untuk Play ya.


Geramnye la kan bila Tengok Video-video camni..grrr!!  Terasa nak tubuhkan pusat asuhan sendiri je, biar SIS jaga bebudak tu semua..

Suami suruh berhenti kerja.

Image
Assalammualaikum, hai..:)
Dua tiga hari ni asyik pening je, mungkin sebab mengadap Laptop/PC terlalu lama  an pening mengawal Facebook Ads.  
Malam tadi mengadu ngan suami SIS, cakap SIS pening kepala dan rasa loya-loya tekak..(ni bukan morning sickness  ye babe, sebab SIS dah sarat mengandung..huhu). Bila dah habis mengadu, suami SIS terus cakap, awak berhenti je la kerja tu. Lepas tu terus SIS cakap taknak, sebab kerja ni kerja dari rumah je, so, kalau lepaskan memang rugi dan juga, sebagai satu proses belajar.  
Nak tahu suami SIS cakap ape? Dia cakap 'Ok, boleh je sayang'. Actually SIS faham dia taknak SIS stress dengan kerja ni..tapi tu la, SIS tak boleh duk diam je..




P/S : Bahagia sebagai Isteri lain dari Bahagia seorang makwe/girlfriend..hehe..lagi2 la bila dapat Suami yang sangat cool dan dapat membimbing kita. ye dak...^_^

33 Days Lucky Draw Birthday Giveaway by AtienStory

Image
Happy Birthday to Atien! :) Semoga di murahkan rezeki, di panjangkan umur, di permudahkan segala urusan dan juga jadi anak yang solehah kepada kedua ibu bapa insyaALLAH. dan juga, moga dapat apa yang di impikan ^_^

Segmen Follow sampai muntah + Free barangan Blog

Image

Giveaway Small Star

Image
Tarikh tamat : 20 November 2013.  Hadiah : T-shirt RunningMan and novel Love You Mr. Arrogant

Mini Giveaway #1

Image

SEGMEN BLOGWALKING AKU AIN KAU SIAPA