Ada sesiapa berminat nak jadi Admin di Fanpage Total Likes 10k tak?

Salam, hari ni nak offer kepada korang yang rajin update post kat facebook, kalau-kalau korang berminat nak jadi Content Creator di page sis, 

Sila Inbox sis di >> fb.com/messages/yan.saflina

 
Ini adalah page yang sis tawarkan :

Total Likes : 8115, TAT rendah sikit..huhu



Total likes : 2885, TAT rendah



Tapi ada syarat nya, di bawah adalah syarat untuk jadi Admin di Fanpage sis :

1. Boleh tag page, boleh Post Blog dan Says.com dsb.
 2. Post apa2 kecuali artis, politik dan lucah.
3. Tidak boleh SHARE post direct dari page lain dan saya tak benarkan redirect link keluar dari fanpage contoh (see more, lihat seterusnya)
4. Tidak menggunakan bahasa kesat.
5. Tiada minimum post, tapi kalau boleh jarakkan 10minit dari setiap post.
6. Wajib declare PAGE yang ditag.

7. Tidak dibenarkan share pic tak syariah compliance..seksi meksi di HARAMKAN
8. Boleh schedule post tp declare dulu masa bile nak schedule
9. Offer untuk sebulan jerk..kalau active boleh dilanjutkan..kalau tak sila jangan semak nak jadi cc



HAHA~ Kalau rasa anda boleh dan minat nak jadi CC, PM sis di INBOX : 
fb.com/messages/yan.saflina

Comments

rokot nuluhon said…
mcm best jer, mcm best jer...sy boleh ke...hehe
Nuna Pringia said…
wahhh macam best je jadi admin.. tapi nuna ada fanpage nuna dah.. kang jadi admin awak, saya keliru pulak kang.. hahahahaha btw gud luck.. nuna bw and follow yan tau.. best dtang sini! teruskan blogging! http://nunapringiacyunq.blogspot.com
Erza Japar said…
bestnye jd cc..ehehh..anyway sis klau sudi follow balik ye

http://eirza.blogspot.com
Yun Sing said…
Kami nak, boleh ke? Hehee.. happy birthday ^_^
Izzati Amira said…
jemput join GA ni (: http://nineteencapri.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-izzati-amira.html

klik iklan nuff, click mine too oke (:

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Beli Oven di LAZADA