Alhamdulillah, menang Giveaway/Contest :)

Alhamdulillah..:)

Sebenarnya entry kali ni adalah untuk update gambar-gambar hadiah yang sis menang sepanjang join Contest/Giveaway ni..join pun sekadar untuk suka2 dan sebab nak update entry, kalau tak, memang takde idea nak update apa..hahahha...

Okeh jom, kita tengok Hadiahnya :

#Hadiah 1 dari GA October by Emas Putih
Sponsor Hadiah : Dunia Shida
 
Suka Sangat ayat yang ada di situ, dan juga comel kan pin tudung tu..:D

 


Sponsor Hadiah : Lienda Ramly

Tak pakai lagi Shawl ni, bau Shawl ni gila wangi! Perfume ape ntah kak Lienda guna..heheh..:D




# Hadiah ketiga dari  Orini Craft Simple Giveaway 
Sponsor : Orini Craft

Sangat comel ye Keychain ni! dah la jahitan nya kemas..terbaik!




#Hadiah keempat dari  Mini Special Giveaway by Ain
Sponsor : Nur Farahain

Yang SIS terus tempek kat peti sejuk rumah! Hehehe


Nota kaki : Terima kasih kepada Penganjur2 Contest/Giveaway dan juga para Sponsor. 
Tanpa anda, blog ini takkan aktif..hahahah..:D


Kepada sesiapa yang berminat nak cari sponsor boleh PM sis ya. Tq! :)
PM di sini >> Sponsor


 

Comments

Syah said…
Jom join GA ni!

last 30 NOV!cEPAT!


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Beli Oven di LAZADA