Ladies Giveaway! by Aina Mansor

 photo bannerladiesgiveaway_zps59a6af16.gif
Klik Banner Untuk Join



Yeah, buat pertama kalinya SIS join Giveaway/Contest yang di khaskan untuk wanita sahaja..hehehe..erk..maksud SIS more to Ladies la kan, sebab nama GIVEAWAY dia dah terang-terang Ladies Giveaway...ke Lelaki boleh join jugak? ?  *_*


Thank to dear Aina, sebab buat Giveaway ni, terasa diri di hargai pulak..hahahha..:D mungkin sebab simptom ibu mengandung kot..so semua benda nak sensitif...hahaha..

Lol~ panjang pulak ye SIS membebel..btw, to those yang bergelar lelaki,..

Wajiblah anda :

Hargai Wanita yang ada di sekeliling anda, sebab Wanita ni la yang mungkin melahirkan anda atau mungkin melahirkan anak untuk korang, yang juga mencurah kasih sayang untuk korang, yang mendengar segala rintihan korang, yang gelak bila korang buat lawak, yang menangis bila korang sedih...umumnya untuk isteri korang atau mak korang sendiri. :)

Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga