Posts

Showing posts from October, 2013

Untuk Sesiapa yang bergelar Isteri!

Image
Khas Untuk PARA ISTERI,

Anda mengalami penurunan HB?
Risau anak lahir tak cukup bulan? Tak bertenaga? Ingin Hamil?

Takpe jangan risau, biar saya bantu puan untuk menangani masalah ini.

Jom naikkan paras HB anda dengan Sms 'SERI66' ke 013-562 6883

Memperkenalkan JUS SERI MARYAM
-------------------------------------
Mengandungi :
✔ ESTRAK DELIMA - Makanan Sunnah
-Melindungi otak bayi
-Memberi dan merangsang tenaga

✔ESTRAK KURMA - Makanan Sunnah
-Melindungi ibu hamil dari kekurangan sel darah merah, Anemia
-Memberikan tenaga serta merta

✔COLLAGEN SISIK IKAN
-Kulit bayi menjadi cantik, putih dan halus
-Menghilangkan sakit tumit dan mengurangkan sakit belakang

✔ESTRAK ANGGUR,LOBAK MERAH,ACAI BERI,CERI MERAH, KACANG SOYA, LUTEIN DAN HALIA

Di dalam gambar telah terbukti JUS SERI MARYAM mampu meningkat level HB dalam tempoh 2 MINGGU SAHAJA, ianya di ambil oleh seorang pelanggan kami ketika kami mengadakan Promosi di KUD 2013 baru-baru ini, Alhamdulillah.

HARGA : RM75.90
Postage…

Isteri Pelengkap Suami. ♥

Suami Pelupa? Isterilah pengingatnya.

Suami Tak Romantik? Isteri jadilah Romantik.

Suami Panas Baran? Isteri Penyejuknya.

Suami kecewa? Isteri pemujuknya.

Suami buat lawak? Isteri ketawalah waima tak lawak sekalipun.

Itu tugas kita sebagai Isteri, sebagai pelengkapnya...bukannya kita asyik berleter je..contoh 'Saya dah cakap beli bawang, awak ni pelupa betul la..ape saya cakap asyik lupe je..hmmm'

Ingat, awak tu isteri, syurga awak di bawah tapak kaki suami, bukan bawah tapak kaki ibu lagi..

Lu yang ikut Quran, Sunnah, bukan Quran, Sunnah ikut lu punya suka!

Image
Lu yang ikut Quran, Sunnah, bukan Quran, Sunnah ikut lu punya suka!

====klik sini====KENYATAAN VS IMPIAN==== klik sini====

KL GANSGSTER 2 PARODY versi Islamik, Jom Layan.








GATAL-GATAL pada KULIT? MENGANDUNG?

Image
Mengalami GATAL-GATAL pada KULIT? MENGANDUNG?

Virgin Coconut Oil (VCO Nutrasense) adalah penyelesaiannya, Tak perlu rawatan mahal, gunakan tradisional.

Manfaat lain VCON :
✔ Membantu dalam pertumbuhan rambut dan menjadikan rambut sihat dan bersinar.
✔ Menjaga jantung anda dari masalah kolesterol tinggi dan darah tinggi.
✔ Awet Muda, melindungi dari sinaran UV
✔ Mengurangkan buasir & Sembelit
✔Bagi ibu mengandung > Memudahkan proses kelahiran. Ia juga boleh mengelakkan jaundice kepada bayi.

HARGA : RM39.00
*tak termasuk postage




Buat tempahan segera dengan lakukan step MUDAH ini :
Email : VCON ke BBOstation@gmail.com

Jom makan makanan yang anda suka tanpa perlu risau dengan SMS VCON ke BBOstation@gmail.com sekarang juga!

Surirumah pun boleh buat Side INCOME tau.

Image
Alhamdulillah, selesai delete post yang lama. Yang mana posting tu SIS rasa tak perlu la nak di pamerkan di blog, mungkin masa tu SIS masih budak-budak lagi, so, segala macam nak di Upload.
Termasuk gambar ngan Boyfriend! Hebat sangat la tu kan...hmm..
Alhamdulillah, Boyfriend yg sama pun dah jadi Suami SIS yg sah, so sekarang, boleh la upload gambar terbaru kami di blog nih~ hehehe..
Walaupun sebenarnya agak terkilan sebab kene delete Post yg berkisar kisah masa bercinta, tapi takpe, biarlah kenangan tu ada di antara SIS dan suami, ye tak? hehe..

Sekarang baru nak aktif balik berblogging since bosan duk umah, and weekend baru ade class..huhu..

Actually, walaupun SIS duk umah je, SIS buat FULL TIME job tau, SIS di lantik menjadi FACEBOOK MANAGER di dua buah syarikat yg bertaraf International iaitu SBM & AI, dua-dua syarikat ni produce product kecantikan..^_^

Selain dari tu, SIS buat side income dari Google Ads, buat Servis menaikkan likes fanpage, Dropshipping, buat fb ads customer &…

Jana Pendapatan dari RUMAH

Siapa kata Jana Pendapatan dari RUMAH adalah Nonsense?
Tolong balek ke tahun 80an sekiranya anda  berfikiran macam tu..:)

Di sini SIS senaraikan seberapa banyak tempat untuk anda menjana pendapatan walaupun sedikit, sikit-sikit lama-lama jadi bukit, ye tak?

Dari FACEBOOK :
1. Dropship Item yang di gemari, Tak perlu buat fanpage, jual kat Facebook Profile pun boleh, janji anda jenis yang mesra dengan orang waima di Facebook sahaja.

Blogger.com :
1. Google Adsense - Kena ada ilmu.
2. Nuffnang.
3. Churp-Churp
4. 8share.
5. Giveaway & Contest (Yang ni untuk dapat hadiah free jeerrr..:P tu pun kalau bertuah, hehe)

Jawab Survey :
1. Toluna
2. AIP

Itu sebahagian dari yang SIS tahu, apapun semuanya memerlukan kerajinan, ^_^
Ouh ya, sesiapa yang tahu lain-lain tempat untuk jana pendapatan, boleh la share dengan SIS ya.

Note : Alhamdulillah, sekarang SIS dah ada pendapatan tetap dengan bekerja di 2 buah syarikat kecantikan yang memerlukan khidmat FACEBOOK MANAGER, gaji total untuk 2 buah syarikat tu 4 angk…