Posts

Showing posts from November, 2013

Suami suruh berhenti kerja.

Image
Assalammualaikum, hai..:)
Dua tiga hari ni asyik pening je, mungkin sebab mengadap Laptop/PC terlalu lama  an pening mengawal Facebook Ads.  
Malam tadi mengadu ngan suami SIS, cakap SIS pening kepala dan rasa loya-loya tekak..(ni bukan morning sickness  ye babe, sebab SIS dah sarat mengandung..huhu). Bila dah habis mengadu, suami SIS terus cakap, awak berhenti je la kerja tu. Lepas tu terus SIS cakap taknak, sebab kerja ni kerja dari rumah je, so, kalau lepaskan memang rugi dan juga, sebagai satu proses belajar.  
Nak tahu suami SIS cakap ape? Dia cakap 'Ok, boleh je sayang'. Actually SIS faham dia taknak SIS stress dengan kerja ni..tapi tu la, SIS tak boleh duk diam je..




P/S : Bahagia sebagai Isteri lain dari Bahagia seorang makwe/girlfriend..hehe..lagi2 la bila dapat Suami yang sangat cool dan dapat membimbing kita. ye dak...^_^

Terjumpa DevianART

Image
Hai Selamat Tengahari! ^_^
Tadi masa SIS ronda-ronda di FACEBOOK PAGE untuk cari Content Marketing, Terjumpa satu gambar yang sangat comel dan bercirikan islam..:)

And rupa-rupanya, DevianART ni tempat artis-artis berkumpul. 
And Of Course SIS yakin korang yang suke komik akan suka ngan gambar-gambar yang SIS jumpa ni..:)
So, You guys jom tengok gambar-gambar yang SIS jumpa di bawah..comel sangat! ^_^ :








ok, sangat comel! kalau la SIS boleh buat macam dalam gambar-gambar ni semua..huhu..:)

Sebelum tu, Jom Klik >> 
Ha, bagi korang yang nak tengok gambar-gambar ni semua,  boleh la pergi ke sini >>  http://www.deviantart.com.