Promote dalam blog dapat RM3! Woaaa..



Alhamdulillah, baru semalam aku promote Entri ni : {PERCUMA} Teknik Buat Duit Dengan Blog & Cara mendidik Anak dah dapat RM3.00! ala, korang ape kesah ngan RM3 kan, lain la kalau beratus beribu baru korang nak join...huhu...

Aku join pun untuk santai2 je, nak tambah idea berblogging, ada bestnya jugak share benda2 gini, orang lain dapat info dan manfaat kita pun sama. :)

Tips Buat duit ni aku amek dari sini >> Teknik SEO 
Register Percuma kat >> Ashadee.com


Ni ha, bukti aku dapat RM3.00 : 

 RM3.00 pun rezeki kan, :)


Email alert from Ashadee

Pada yang nak join boleh la klik link >> Ashadee

Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Lantai Bilik Air Bocor.