{PERCUMA} Teknik Buat duit dengan Blog

Assalammualaikum, :)

Ha, apa susah skang ni, dengan blog pun korang leh buat income tau, bukan setakat dari Nuffnang, 8share je boleh buat income...tapi ade banyak sangat.

Macam aku ni, aku memang IM(Internet Marketer) dari tahun 2012...cuma blog ni aku kurang aktif la..aku aktif Facebook ja such as tambah likes kat fanpage, buat fb ads, servis manage pages dan sebagainya. opss!! ok2 back to the topic....

Tapi baru start beberapa bulan ni aku aktif dengan Program Affiliate.


Apa itu Affiliate? 
Affiliate ni kira macam korang ni jadi orang tengah untuk pasarkan produk digital macam ebook, yang mana pembeli ebook ni akan beli melalui link korang. So, bila pembeli ebook tu beli melalui link korang, korang akan dapat komisen dari tuan punya ebook, paham ke paham?


Dari mana aku belajar Teknik Affliate ni? 
Confirm la dari Ebook ni >> Buat Duit Dengan Affiliate- Teknik SEO

Ini pulak bukti aku dapat komisen dari program affiliate yang aku join, :)
Klik gambar bagi besar sikit ye income aku kat situ..hahaha!

Pada yang nak join Program Affiliate ni boleh daftar FREE kat sini >> Program Ashadee

Comments

Atikah Sismoon said…
salam... ajar ika cmne nak buat entry ni bole?
Yan Saflina said…
Wassalam..boleh je ika, :)

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga