RUMAH TERBIAR TANPA PENYEWA, Biar kami Uruskan




Assalammualaikum, :)

Lately, banyak sangat saya baca kat forum online, blog and facebook berkenaan Penyewa dan Tuan Rumah.

Banyak sangat kes yang berlaku, antaranya :
1. Penyewa lambat bayar sewa rumah = Ada yang sampai 6 bulan tak bayar dan ada yang tak bayar langsung!

2. Penyewa keluar rumah, pastu rumah macam sarang kerbau. Habis pecah sana sini, rosak itu ini.

3. Penyewa ugut Tuan Rumah cakap Tuan Rumah kacau keharmonian Rumahtangga orang. Boleh gitu? Macam2 kan.

4. Penyewa bujang bawak masuk kawan perempuan/lelaki!

5. Tuan Rumah PUTUS ASA lalu plan nak jual rumah.

6. Tuan Rumah tak berani ambil risiko sewakan rumah terus tak bagi sewa langsung, installment tiap2 bulan kena bayar. Rumah? TETAP KOSONG.

===============================
Apa kata anda serahkan masalah anda kepada kami?
===============================
Biar kami bantu, biar kami tangani Penyewa. 
Apa yang perlu anda buat cuma tunggu tiap2 bulan duit sewa rumah masuk.

Kelebihan Tuan Rumah bakal dapat :
1. Cuma tunggu duit sewa masuk tiap2 bulan tanpa perlu handle masalah Penyewa
2. Risau rumah rosak?  No Problem, biar kami fixkan, kami akan jaga betul2 rumah anda malah akan lebih cantik.
3. Kami mempunyai penyewa yang sudah ada di dalam list.
4. Kaedah kami LEGAL - kontrak & legal agreement.
5. Bebas dari masalah bil-bil yg tertunggak.

Boleh jumpa untuk face to face, sembang2, minum air kopi..hehe..:)

Call/SMS/Whatsapp : 013 - 562 6883 (Danial Azarul)

========================================

Nak Cantikkan Toilet dan Tangga Rumah macam gambar di bawah?

Nak pagar Cantik macam ni?
Boleh Call :
Call/SMS/Whatsapp : 013 - 562 6883 (Danial Azarul)

Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Lantai Bilik Air Bocor.