Saya berminat nak jadi sponsor anda.

Bismillah~

Hai, ada tak antara korang yang mencari-cari sponsor untuk giveaway/ contest? 
Saya orangyg anda cari, hehe~


Sekadar hiasan..:)


Syarat nya mudah je..:)
1. Like Fanpage (Page ni bakal ditukar nama) : Tunggguuuuu ini semua poyo  
2. Follow blog ini : Yan Saflina 
3. Peserta Giveaway/Contest Wajib klik iklan - akan di nyatakan link di inbox kelak.
3. (Pembuat Giveaway/Contest bukan peserta) Wajib Klik : 12 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 dan 9

Dah klik Semua iklan wahai para pembuat Giveaway? Tak nak tipu2 tak berkat. Ni nak jadi duit setem nanti.

Now. inbox saya di sini >> Yan Saflina

Hadiah untuk giveaway/contest saya yg akan pilih mengikut kesesuaian. 
And tiada permintaan dari anda nak hadiah ape ye..~


Gambar Hadiah? 
Jom cekidout gambar2 di bawah :

Chanel Purse - Kaler Hitam & Coklat

MAC eyeliner

Aluminum Wallet

MZ Soap (Packaging Lama) Untuk Masalah kulit muka dan badan

MAC eyeliner/lipliner brown/darkbrown





Comfort Ultra Pure - Pelembut Fabrik Pekat



 Ha, apa tunggu lagi? Inbox cecepat! :)

 excellent review

Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga