[DIY] Idea Kreatif untuk Hias Rumah

 Frame yang sangat cool dan sangat2 jimat kos nya! Tapi kenala kreatif dalam memilih daun atau bunganya ya! Serius aku nak buat ni untuk rumah aku! hihi~



Pernah tak terfikir buluh paip boleh jadi kerusi? Tapi yang tak bestnya kerusi ni khusus untuk kanak-kanak je, kalau dewasa yang duduk, aku risau, patah gak paip tu ha...hahahaha~



Banyak kan Disc yang dah tak guna kat rumah? apa lagi, jom la kita berDIY, rumah pun jadi cantik, :)


SELAMAT MENCUBA!

Comments

Ezy Loy said…
comel yg disc tu~
perghhh.. creativenya~
nak try buat yang daun tu lah~

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga