Pakaian, MakeUp, Tudung FREE! Cuma bayar Postage + Keringat sahaja

Assalammualaikum..:)

Mesti korang tak sabar kan nak baca entri blog aku kali ni..hahaha..
yela, tajuk gedabak tulis FREE kat situ...haha...

Ok, aku serius, memang ada group untuk bagi barang2 FREE ni tapi ianya adalah preloved dan kekadang ada jugak new, bergantung la pada nasib korang..hehe..

So, jom check it out barang apa yang di let go secara FREE di group tersebut :

Gelang Jet Putih

Rantai Mutiara dari Sabah

Baju Baby

Dress

Blouse
Shawl...rambang mata please..haha
Kasut Baby

Baju Baby
Blouse Zahra, kitorang semua berebut nak blouse ni sebab new n boleh pilih kaler..haha

Coin Purse - stok bisnes

Ni aku punya..hehe..set ni dah sampai kat aku..semua masih banyak isi lg n nampak cam baru..expired date pun lambat lagi..:)


Ha..rambang mata kan? Nak join tak group tu? haha..nak join follow instagram aku dulu..wakakaka...gurau je, tapi nak follow pun boleh gak...:)

Oh ya, sebelum tu nak gtau, dalam group ni hampir kesemuanya adalah wanita, so, kepada korang nak yg nak join, jom inbox aku, nanti aku add : Inbox di sini.

Follow Instagram :
Instagram

Comments

nor nazliana said…
nak join la tp xleh on fb kot pc kena blog add akak boleh
AdNa Madhiha
Myra Jay said…
Rindunya ngan rantai cheq tu..
suka sgt tapi dari tersimpan je kan..
aniesa ahmad said…
Bestnyaa .. nak join jugak boleh .. ngee

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Beli Oven di LAZADA