Makanan Arab Murah - Restoran BARADA

Siapa suka makan makanan arabian? angkat tangan! hehe..:)

Jom tengok harga menu, ni menu untuk muka surat ni je, ade lagi menu lain.


Kitorang ambik set mana ntah..aku lupa...tapi camni la rupa dia :


Cukup mengenyangkan...kitorang order yg 1kg punya, untuk makan 4 orang..hehe..:)
Komen aku berkenaan rasa nasi arab ni, 8.5/10 > ni ikut citarasa aku ye.

Kambing lembut n sedap, nasi cam x rase ape2 je mcm nasi kosong, hahaha...
Kuah n sambal ni boleh kira macam perasa untuk makanan ni, sebab kalau xde kuah n sambal, 
rasa dia x berapa nak cun sangat..hehe...

Oh, tips, kalau nak makan sini, xyah ler order air buah,mahal kemain, gelas pulak selim tinggi. Kalau nak order air pun, order la air biasa..milo ais ke, teh o ais ke. Harga standard.

So, kepada korang yang nak makan di RESTORAN BARADA ni, ianya terletak di BANDAR TUN HUSSEIN ONN, CHERAS, SELANGOR.

Ianya berada di tengah2 antara AEON BIG Bandar Tun Hussein Onn & Lake Valley, dan bertentangan dengan AEON BIG, kiranya kalau AEON BIG di sebelah kanan, restoran ni di sebelah kiri, ha..gitu lah..harap paham la ye..hehe..

Oh, ini kami! :)

Comments

Suka makan. Buat sendiri je. Kat kedai belum pernah try lagi. Hihi

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Beli Oven di LAZADA