Untuk Suami : Bila I LOVE YOU tak menjadi

Assalammualaikum..:)

Semalam mood nak membaking datang lagi..so datang la idea nak mendekorasikan apam polkadot..
Lepas tu, datang mood nak berjiwang ngan suami...haha..

So, aku pun dekorasikan kek dengan buat ini : 

Ini haaa...


Tapi masalahnya, huruf I aku tak lawa! haha..dah macam huruf H je aku tengok...
laki aku mula2 tengok pun dia cakap macam H, hahaha..gila! baru nk jiwang..terus spoil...kih kih kih

Lepas tu, suami aku pun snap gambar ni n ada la jiwang2, kitorang....eh2,xleh cita...kah kah kah...
Aku pun mintak gmbr ni, pastu upload kat entry ni, bagi korang terasa nak makan n terasa nak buat..haha..

Psst..aku suka buat apam ni sebab senang sangat! Filling dia coklat tau...oh oh yummy, nyum nyum...

Nak resepi? Rujuk entry ni : Resepi Apam Polkadot tanpa susu

Comments

adyna AB said…
Apam polkodot ni akak tak pernah buat , mmg teringin nk buat ... Huruf i tu nnt buat I mcm 1 je senang nampak ;)
Yan Saflina said…
kan..tak pernah terfikir nak buat I cam nmbor satu..haha

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga