Aktiviti Lasak di : District 21 (IOI CITY MALL)

Assalammualaikum..:)

Suka Aktiviti Lasak? Bosan di hujung minggu? Jom pergi ke District 21, IOI City Mall, Putrajaya.

Apa yang menarik di District 21?
Di District 21 korang boleh memanjat, mendaki, melompat, berlumba, terbang & sliding. Aktiviti di sini sangat lah mencabar ye...dan tinggi2 belaka TAPI, jangan risau, setiap game disediakan barang2 untuk keselamatan korang..
Klik Sini :)

Jenis2 game yg di sediakan :
Wall climbing, Roller glider, Go Pedal, Pump Track, Low Ropes, Trampoline, The Maze, 
Free fall ( buggy jumping), Sky Trail, Tubby Ride and Carousel.

Aku sebenarnya nak je main game di District 21 ni kelmarin, nak je tarik tangan suami beratur beli tiket..huhu..tapi apakan daya, situasi tidak membenarkan..
(Bakal bersalin bulan Februari, InsyaALLAH)

 Jom kita tengok gambar di District 21 :

Credit Picture Sue Thang

http://bluepinkiey.sharethisstory.net/my-583163-6338
http://bluepinkiey.sharethisstory.net/my-583163-6338

http://bluepinkiey.sharethisstory.net/my-583163-6338

Ni bukan view sepenuhnya tau, nak tengok, kena la jengah sendiri..:)


Harga :
http://bluepinkiey.sharethisstory.net/my-583163-6338

Alamat :

District 21
IOI City Mall
Lebuh IRC,
62502 Putrajaya.
Tel : +6(03) 8328 8888
Currently not available for online booking
Opening hours : 10am - 10pm (Daily)

Okeh, tu je, ENJOY! ^_^

Psst..kalau nak main Ice Skating pun ada di sini tau : Review Icescape Ice Rink
#Semalam nak tengok wayang di IOI City Mall tapi belum bukak lagi...1 Januari baru bukak..fufu~~

Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Beli Oven di LAZADA