Posts

Showing posts from April, 2014

Tips Jutawan Muda

Image
Yes, Yes, semua orang ada cita-cita inginkan kehidupan yang senang didunia...tak kaya takpa, asal bebas dari masalah kewangan, boleh tolong sesama muslim..betul kan? so do I!

Sebab tu aku terus bertindak, mula-mula aku memang sangat tak terpercaya yang Bisnes Phytoscience ni boleh ubah hidup aku..tapi sekarang aku dah berjaya..sebab dengan jelas aku nampak flow sahabat facebook aku yang juga merupakan customer aku dah berjaya..malah achieve income RM650k dan Peugeot RCZ Coupe dan beliau merupakan seorang cikgu sekolah rendah! ha kau...tak ke jeles kat situ...

Sekarang ni, income aku tak lah selebat mana..baru je join beberapa hari...hahaha..tapi oklah..boleh setel bil2 kecik...ringan beban suamiku..:)

Ok back to the topic :

Kunci #1 dalam perniagaan ialah anda tahu bagaimana produk atau perkhidmatan yg anda ada boleh menambah nilai hidup bakal pelanggan anda! (✔ YES! Applied)
Kunci #2 ialah anda tahu bagaimana nak "buat duit"! Apalah ertinya jika dah berniaga dekat 1 kurun ta…

Cara Mudah Check Jantung Sihat @ Tidak

Image
Sihat ke jantung korang? Jom kita cekidout..:)


Langkah 1 : Duduk di lantai dan lunjurkan kaki korang dengan lurus ke depan.
Langkah 2 : Pastikan jari kaki korang mengadap ke atas ye, bukan ke kanan atau kiri.
Langkah 3 : Cuba capai jari kaki korang menggunakan tangan. 
Sekiranya masa korang capai jari kaki korang tadi. keadaan korang masih flexible (duduk dgn badan tegak), maknanya insyaALLAH jantung korang dalam keadaan sihat.  Kalau tak flexible masa tengah capai jari kaki tu, berkemungkinan jantung korang ada masalah. 

INFO :   Sumber : Journal Heart and Circulatory Physiology
Penyelidik dari University of North Texas & beberapa penyelidik Jepun telah menjalankan ujikaji terhadap 256 peserta yg berumur daripada 20-83 tahun yang mana kesemua peserta ni dorang telah ambil butiran tekanan darah, pembuluh arteri dan juga pergerakan jantung.
Hasil dari kajian, para penyelidik mendapati, mereka yang tidak fleksibel ketika menjalani ujikaji adalah orang yang sama mempunyai pembuluh a…

Hanya 4 JAM, Tandas Zero Star Jadi 5 STAR! {GAMBAR}

Image
Assalammualaikum, ^_^ Korang pernah dengar tentang Anti Slip Waterproofing Coating tak? Anti Slip W/proofing Coating ni merupakan technology dari German. 
Facebook : CROCON
Kelebihan 
 ✔ Berbaloi {harga siap pasang, no hidden charge}
✔ 6-12 jam boleh siap pasang
✔ Basah tak licin
✔ Mudah dicuci
✔ Susah kotor berbanding tiles biasa
✔ Tak perlu hacking
✔ Ketahanan & kualiti terbaik
✔ Permanent waterproofing
✔ Permanent surface
✔ Tiada spesifik maintenace
✔ Siap boleh buat design = Kami recommend berdasarkan bentuk dan tandas anda

 Sebelum korang tahu kelebihan Coating ni, apa kata check it out dulu gambar-gambar di bawah :






 Hubungi :  013-5626883 (Danial) @ 0176119716 (Yan)