Posts

Showing posts from August, 2014

Let Go Pre-Loved : Baju Sanding

Image
Nama barangan:Kebaya labuh cutting V gitu belakangnya~
Jenis Kain:Kain Satin + Net + Manik & Labuci
Saiz Baju :Fit to S-M
Saiz Kain : XL (Kain boleh kecikkan tapi aku tak berkesempatan nak kecikkan)
Kondisi: 9/10 (Pakai sekali je, yg masa dalam gambar tu)
Letgo sebab taknak pakai dah, kesian tengok terbiar dalam lemari.
Harga: RM100 termasuk poslaju (Nego)
Harga Asal : RM180 

Haruslah tepek gambar aku ngan husband dulu, tapi muka di blur kan. ..-aku pun tak tau napa aku blurkan muka...hahaha!
SOLD OUT Nama barangan: Set Tanjak (Tengkolok, Kain Samping & Kain Pengikat ala-ala belt-aku tak tahu nama betul dia..haha~)
Jenis Kain:Kain Songket
Kondisi: 8/10 (Pakai sekali je, yg masa dalam gambar tu)
Letgo sebab suami aku takde sebab nak guna, haha!
Harga: RM50 termasuk poslaju (Nego)
Harga Asal : RM100

SOLD OUT Nama barangan:Kebaya labuh
Jenis Kain:Kain Satin + Net + Manik & Labuci
Saiz Baju :Fit to S-M
Kondisi: 9/10 (Pakai sekali je, yg masa dalam gambar tu)
Dress  Satin - Ada kotor2 sikit ng…

[DIY] Idea Kreatif untuk Hias Rumah

Image
Frame yang sangat cool dan sangat2 jimat kos nya! Tapi kenala kreatif dalam memilih daun atau bunganya ya! Serius aku nak buat ni untuk rumah aku! hihi~


Pernah tak terfikir buluh paip boleh jadi kerusi? Tapi yang tak bestnya kerusi ni khusus untuk kanak-kanak je, kalau dewasa yang duduk, aku risau, patah gak paip tu ha...hahahaha~


Banyak kan Disc yang dah tak guna kat rumah? apa lagi, jom la kita berDIY, rumah pun jadi cantik, :)

SELAMAT MENCUBA!

3 Senarai Jualan Gudang Ogos-September! (Serendah RM1)

Image
Khusus bagi pengemar Fesyen! :)
Jualan Gudang Salabianca, harga barangan : 
Tshirt – RM 10 each
Skirts and blouses – Rm 20 each
Knit dresses – RM 30 each
Short and long dresses – RM 40 - See more at: http://www.malaysiafreebies.com/salabianca-warehouse-sale-promotion/#sthash.dNrqzOrz.dpufTshirt – RM 10 each
Skirts and blouses – Rm 20 each
Knit dresses – RM 30 each
Short and long dresses – RM 40 - See more at: http://www.malaysiafreebies.com/salabianca-warehouse-sale-promotion/#sthash.dNrqzOrz.dpuf Tshirt : RM10 Skirt & Blouses : RM20 Knit Dress : RM30 Short and Long Dress : RM40
**Hanya bayaran menggunakan CASH SAHAJA.



Hai Mommies!! Jom kita bersesak di Jualan Gudang Pureen dari 16 Ogos-17 Ogos ni. :)
Alamat : No.12A, Jalan Perunding U1/17, Glenmarie Industrial Park, 40150 Shah Alam, Selangor.
GPS : 3.09305, 101.56458
** Bayaran boleh menggunakan Credit Card tapi hendaklah melebihi RM100 ke atas!




VOIR Group menawarkan Jualan Gudang Serendah RM1! Bagi Pakaian Lelaki, Wanita, Kanak-kan…