Posts

Showing posts from December, 2014

Ber "Ice Scating" : Icescape Ice Rink, IOI CITY MALL Putrajaya

Image
Assalammualaikum..:)

Bagi warga2 yang duk jauh dari Sunway, sekarang korang dah tak perlu ke Sunway untuk Ber"Ice Scating"..singgah ke IOI City Mall pun boleh dah sekarang..:)

Kelmarin aku singgah menjengah ke Icescape Ice Rink, ramai gila orang...dari yg kecik sampai yang tua, semua sibuk  Ber"Ice Scating", yang kecik2 tu, kejap2 main jatuh..kesian aku tengok..huhu..

Seriously, perasaan aku nak Ber"Ice Scating" jugak tu sangat kuat..tapi ye lah, wanita sarat mengandung...apa lah daya...T_T

Sini ada sedikit rujukan untuk korang yang berminat nak g ke sana :
Klik Sini, :)


 Bagi korang yang sukakan aktiviti Lasak, boleh la menjengah ke District 21: Review District 21 (Klik Sini)

#Psst..maap ye takde gambo aku sendiri...tak terfikir nak snap, aku just snap gambar kitorang kat dalam Train je..T_T


Aktiviti Lasak di : District 21 (IOI CITY MALL)

Image
Assalammualaikum..:)

Suka Aktiviti Lasak? Bosan di hujung minggu? Jom pergi ke District 21, IOI City Mall, Putrajaya.

Apa yang menarik di District 21?
Di District 21 korang boleh memanjat, mendaki, melompat, berlumba, terbang & sliding. Aktiviti di sini sangat lah mencabar ye...dan tinggi2 belaka TAPI, jangan risau, setiap game disediakan barang2 untuk keselamatan korang..
Klik Sini :)

Jenis2 game yg di sediakan :Wall climbing, Roller glider, Go Pedal, Pump Track, Low Ropes, Trampoline, The Maze, Free fall ( buggy jumping), Sky Trail, Tubby Ride and Carousel.
Aku sebenarnya nak je main game di District 21 ni kelmarin, nak je tarik tangan suami beratur beli tiket..huhu..tapi apakan daya, situasi tidak membenarkan..
(Bakal bersalin bulan Februari, InsyaALLAH)

 Jom kita tengok gambar di District 21 :




Ni bukan view sepenuhnya tau, nak tengok, kena la jengah sendiri..:)


Harga :
Alamat :

District 21
IOI City Mall
Lebuh IRC,
62502 Putrajaya.
Tel : +6(03) 8328 8888
Currently not availab…

Shell bagi MINYAK PERCUMA !!

Image
Bestnya kalau dapat Minyak Percuma sepanjang tahun...memang gila2 save budget..^_^
Kalau korang nak tahu, sekarang ni SHELL tengah buat Contest yg mana hadiah nya berupa :
Monthly Grand Prizes
A Year of Free Fuel X 3

Weekly Prizes
RM200 Cash Reward X 835


Fuuhhh..dah la syarat nak join senang gila..rugi ooo tak join... dah alang2 tiap2 hari kita isi minyak, apa salahnya mencuba..ye tak? :)
Kepada sesiapa yang nak join, klik link ni : Contest Shell 

Teknik Tarik Targeted Follower di Instagram

Image
Assalammualaikum..:)

Entri kali ni khusus untuk korang yang baru nak berjinak dengan Instagram @ dah lama aktif Instagram tapi mahu jadikan Instagram sebagai Platform untuk berniaga selain dari FACEBOOK.

Ok, jom proceed~~

Setuju tak kalau saya gtau korang yang kalau nak menjual di Instagram, korang perlukan FOLLOWER YANG RAMAI?

Yelah, kalau korang tak ramai follower, macam mana orang nak tahu korang ni ada jual baju, tudung, makeup dan sekian2? Betul tak?

Klik sini untuk Teknik Tarik Follower Insta >> bit.ly/PowerInsta
So, point utama dia, tarik follower ramai2 tapi pastikan targeted Follower. Kalau follower korang sekadar follower sahaja, makna nya sales pun ZERO lah...hahaha..^_^

Siapa dah guna teknik tarik Targeted Follower ni? Jom Usha gambar di bawah :




Tapi Confirm ke lepas dapat Teknik ni, korang akan dapat sales atau sekadar ayat jualan yang hype?

Jawapannya.. Jangan beli, sebab memang tak kan menjadi, tak naikkan sales pun, memang ayat jualan je yang hype, biasalah orang n…