5 IDEA : DIY Tayar Kereta Lama kepada Hiasan & Mainan

Assalammualaikum..:)

Korang minat tak ber"DIY"? Kalau ya, kita geng! Yay! hehe
Hari ni aku nak share sedikit idea untuk korang yg punyai minat yang sama..harap ianya bermanfaat! ^_^

  • Sofa @ Kerusi,
  •  Buaian
  • Rak Dinding
  • Kuda Mainan
  • Cawan Hiasan/ Boleh dijadikan pasu bunga


Comments

sha dhira said…
sungguh rak dinding tu tak penah tepikir... awesome and kreatif lahh...
Blogwalking sini. Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad
sinuha said…
Sama.. Saya pun suka diy! Menarik! :)
Maria Hasun said…
Rak Dinding fuhh awesome
Nurul Aula said…
hat kerusi tu paling cantik.. hehe very creative sapa la yang cipta tu kan..

Salam perkenalan saya Aula penulis di blog aulawrites.blogspot.com, semoga perkongsian saya dapat memberi manfaat pada kesihatan diri dan poket :)

Popular posts from this blog

Lantai Bilik Air Bocor.

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga