Mudah Untuk Isteri : Teknik Menyimpan Baju dalam Laci

Assalammualaikum..:)

Sebagai seorang isteri, dah jadi satu tanggungjawab untuk kita mengemas rumah. kan? 

Walaupun tugas mengemas ni bukanlah tugas yg sepatutnya si isteri buat dan walaupun suami x pernah nak arahkan kita mengemas tapi bila dah mengalas title "Puan Isteri" secara x langsung kita akan terasa tanggungjawab mengemas rumah adalah tugas kita..betul x? :)

Ok, part yg paling malas sekali bagi aku sebagai seorang Isteri ni adalah part melipat baju, lepas tu bila dah elok2 simpan dalam almari @ laci, baju2 yang dilipat kembali berselerak..=,="

Lagi2 la baju anak dan yang selalu buat selerak adalah Encik Suami..haish~ :3

So, tadi tengah aku mengugel mencari Idea untuk menulis entri di blog, maka terjumpa lah gambar ini :

http://bluepinkiey.sharethisstory.net/my-583163-6344

Okeh, nanti aku praktikkan.hehehe~

Comments

Nurul Aula said…
Yeah idea sangat bernas. Tq for sharing,.. nasib nak runtuh dah laci.. Great tips
Tq Tq Tq
Ainaa Atikah said…
tu lah, suami, sekarang si anak pun dah suka nak menyepah laci..jenuh tak lipat balik..bagus idea ni, nak pilih baju pun senang kan

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga