PERCUMA : Teknik Buat duit RM800-RM1000 secara Part Time

Assalammualaikum..:)

Korang nak tau tak teknik ni? 
Kalau ya, korang just perlu register sahaja dan tunggu webinar berlangsung.


Apa yg korang bakal dapat dari WEBINAR ini?
  • Cara affiliate marketing berfungsi, dan bagaimana anda mendapat komisen
  • Cara dan teknik mudah untuk menjana komisen affiliate dalam 48 jam
  • Teknik menjana RM800-RM1,000 sebulan secara konsisten melalui Ashadee
  • Cara membina sistem pemasaran yang berfungsi 24 jam sehari, 7 hari seminggu
Apa itu WEBINAR? 
Webinar ni merupakan satu platform baru untuk bermesyuarat @ berborak. Yang mana korang just perlu duduk depan laptop sahaja dan tunggu webinar ni berlangsung.

Biasanya, penganjur webinar ni yg akan bercakap, kita just respon di ruangan yg di sediakan. Dan juga, peserta yg boleh menonton webinar ni cuma terhad kepada mereka yg telah di invite sahaja (Invitation melalui link di email)

- Ini mengikut pengalaman aku sendiri yg dah beberapa kali attend webinar ni..hehe...kalau nak rasai pengalaman sendiri, boleh lah mendaftar di WEBINAR yg dianjurkan oleh Gobala Krisnan(Internet Marketer power nih..)

Untuk Mendaftar, Klik Banner di bawah : 

http://www.ashadee.net/go/50042/Yarnz91

Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Lantai Bilik Air Bocor.

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga