Saya Nak RM150 Produk Percuma Daripada Nile.com.my

Assalammualaikum..:) 
Bestnya, Nile.com.my nak bagi RM150 Produk Percuma!! 


Bersempena dengan Chinese New Year rasanya, :) Aku dah pernah shopping kat Nile.com.my ni dan pernah review pun kat sini : Shopping pada Harga RM11/item

Barang2 yg aku beli semua terbaik dan cepat je sampai! Best! So sangat tak rugi kalau korang decide nak shopping di NILE.COM.my ni..:)

Okeh, berbalik pada topik, kalau aku dapat RM150 produk percuma, barangan pilihan aku ialah :


http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=11262
 YPY35186 Door Stopper : RM2.10
- Ni sebab anak2 aku suka sangat bukak tutup pintu..=,="


http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=12453
WSZ50751 Suede Thick Heel Woman Boots: RM38.20


http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=12536
 MSCB15408 Men Casual Boat Shoes: RM45.00


http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=11907
wbhd98512-2 Hit Color Wide Design Handbag : RM15.60

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=13220
WCC7265 Leopard Design Mini Jacket  :  RM26.90 

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=3585
 bbxi9079 Waterproof rice pocket : RM5.40


http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=6584
wczm831 Stretch knit vest dress  : RM15.90

So, total semua ialah : 
RM2.10 + RM38.20+ RM45.00 + RM15.60 + RM26.90 + RM5.40 + RM15.90 = RM149.10

See, korang tengok, barang2 yg aku senaraikan ade 7 Jenis tapi x sampai RM150 pun kalau shopping di Nile.com.my ni..serius berbaloi..^_^

Lengkap barangan untuk kami sekeluarga..hehe..ada rezeki, dapatlah aku barangan ni..:)

##psst..apa tunggu lagi, jom la join Giveaway ni

Comments

Emma Diana said…
semoga berjaya :)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/cpc-1.html
Mialia said…
good luck :D actually yg pintu tu boleh guna getah je. satu hujung pasang dekat tombol depan, lagi satu hujung pasang kt tomobl lagi satu ^_^
Ezy Loy said…
tahniah!!!
awk bertuah dpt no 1!
Nik Ainaa said…
tahniah :)

http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway.html
sayidah napisah said…
tahniah anda menang~!

done follow :)
Ndra Jamal said…
tahniah menang giveaway ni!
afiq awisy said…
tahniah.. :) untung awak !
Ainie Yusof said…
Waaaa jelesnya menang. Btw, congrats!
NIfz super said…
Tahniah ya sis....

http://supernifzvitamin.com/category/video-testimoni/chiken-pox-video-testimoni/

Popular posts from this blog

Lantai Bilik Air Bocor.

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga