Menang Voucher RM150 dari Nile.com.my

Bismillah, Assalammualaikum..:)

Alhamdulillah, x sangka sangat menang Voucher dari Nile.com.my!
Untuk dapat Voucher ni memang menjadi idaman ramai, dan x sangka aku terpilih...hikss

Seriously, tepat hari pengumuman pemenang 
aku dah tercangok depan fon dengan tak sabarnya menanti..huhu

Beep Beep (Fon aku Vibrate tanda menerima notification), bila check tengok ada email dari Nile.com.my, woahhh!!! Aku menang, aku menang! Terkinja-kinja pastu..hahaha


See, url blog aku dapat tempat pertama..:)

Ni pulak email dari Nile.com.my yg baik hati dan perkhidmatan yg sangat cemerlang seperti yg aku khabarkan di entry ini >> Online SHOPPING : NILE.COM.MY pada harga RM11/satu!!!


Next, tunggu entry aku shopping dengan Voucher pulak yee...:)

Comments

Najib Ariyan said…
wahhh jelese nih... apa pun tahniah dah menang voucher... tak sesia mencuba kan...
Ezy Loy said…
tahniah! untungla blh sopink byk2 kat nile.com.my.. hihi

Popular posts from this blog

Lantai Bilik Air Bocor.

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga