Teknik Software Mudah Naikkan Post Iklan di FB GROUP

Assalammualaikum, :)


Nak share dengan korang teknik untuk sentiasa upkan iklan di FB GROUP. Seriously menjadi sebab aku dah try trial dia..memang iklan aku sentiasa up dan menjadi perhatian di group.:)

Yang bestnya teknik ni siap kita boleh :
✔ SCHEDULING
✔ EASY BUMP & DELETE
✔ IMPORTING TARGET
✔ POST TEMPLATE
✔ AUTO WAKE UP
✔ SUPPORT MULTI USER

Sangat2 memudahkan kerja kita, so x payah dah duduk 24jam depan pc..hehe~

Korang boleh try dulu trial secara PERCUMA, kalau rasa berbaloi, cuba lah...kalau taknak...rugi lah...PERCUMA kan..:)

Bagi yang nak cuba teknik/software ni klik : Robot Fesbuk



Nah, tunggu apa lagi? Jom la try : ROBOT FESBUK


Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Lantai Bilik Air Bocor.