Guru FB Marketing yg saya Rekemen pada anda. :)

Assalammualaikum , :)

Kepada peniaga di luar sana yang baru nak berniaga @ nak menaikkan sales dengan teknik2 rahsia yang hanya otai2 je tau, aku dengan senang hati rekemen kat korang untuk belajar @ follow rapat2 dengan otai2 di bawah :

1. Sifu Wan Mus - Google
1. SifuFBads - Jamal
2. Firdaus Azizi
3. Faisal Abdullah 
4. Bukhari Ramli
5. Ainon Abs
6. Aqif Azizan
 dan banyak lagi, tak tersenarai, tapi yang ni antara yg top bagi aku.



oh, dengar khabar, sifu Firdaus Azizi ada buat panduan Cara Mulakan Bisnes Di Facebook & Cara Mudah Guna Power Editor, aku dah usha dah, bagi aku modul2 yang di sediakan tu cukup untuk newbie dan bagi yg nak naikkan sales. Cer korang check modul2 kat bawah :

Modul Cara Mulakan Bisnes di Facebook :
  1. Cara Bina Page Yang Boleh Menghasilkan Jualan - Kena tahu nak letak nama page yg sesuai, branding tu penting kalau nak produk dikenali. :)
  2. Cara Kaji Fans Menggunakan Page Insight - Fans mesti yg berkualiti, sebab kalau likes banyak pun tapi fans bukan yg targeted x guna jugak.
  3. Apa Itu Facebook Ads - Kena tahu ni, penting untuk marketkan produk, baru huru hara..hehe
  4. Cara Menggunakan ‘Boost Post’ Dengan Selamat - Boost post takleh click2 je tau,kang naya korang bayar kt fb mahal2 tapi rugi.
  5. Cara Buat Iklan Menggunakan Ads Manager - ha...teknik ni penting..kena tahu guna power editor kalau nak hasil iklan yg betul2 targeted & jimat kos...:)
  6. Teknik Audience Targeting & Ads Optimization Untuk Dapatkan Kos Yang Rendah - kan aku dah gtau tadi kat no.5, hehe
  7. Cara Analisa Prestasi Iklan - penting untuk pilih iklan mana yg kita akan terus run.

Fuhhh..panjang lebar ha aku komen..kih kih kih...untuk Cara Mudah Guna Power Editor tu untuk yg dah tahu guna fb ads..kira lagi advance la. Kalau korang ambik combo pasti lagi jimat berbaloi, 
sebab sifu Firdaus Azizi siap bagi group support lagi, so xyah risau la.
100% money back guarantee lagi kalau x puas hati @ rasa x berbaloi..

Dengan harga barang yg makin naik, minyak naik, ekonomi turun, apa kata mulakan bisnes part time secara online..tapi sebelum mula kena la ada ilmu dulu, supaya tak terlalu banyak "langgar dinding" :)

Ni link untuk dapatkan panduan tersebut, klik je sini >>  Cara Mulakan Bisnes Di Facebook

Semoga BERMANFAAT! InsyaALLAH.

Comments

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Lantai Bilik Air Bocor.