Stalk Aku ke?

Assalammualaikum..:)

Chewahh..perasan pulak i, macam ade peminat dalam diam pulak..haha..

Actually, aku baru je check Rate Ads kat salah satu pusat untuk earning money dari blog,
korang yang jadi blogger ni mesti tau la kan...
Tup tup bila check tengok ade orang search nama aku 'Yan Saflina'. 

Gerun jugak aih orang stalk kita, ntah apa-apa nak buat nya pun kita tak tau...


Hmm..motif apa ya nak stalk tentang aku? Apa-apa la janji kau bahagia..:D

P/S : Lusa dah nak Ramadhan, Selamat Berpuasa! :) Semoga ALLAH merahmati kita semua, insyaALLAH.




Comments

Cik Siti said…
stalker tegar nih...sbb bkn skali dia stalk..banyak kali ni...hee
Yan Saflina said…
tu la, risau mak..huhu

Popular posts from this blog

Lantai Bilik Air Bocor.

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga