Followers Blog Berkurang dari 1093 ke 1066

Assalammualaikum..


Sedihnya!! Terasa Forever alone pulak nak berblogging..hahaha


Sebab semalam aku perasan followers blog berkurangan tapi sikit je kurang nye, tapi hari ni, dah melampau pulak sampai berpuluh-puluh hilang, takkan la blogger unfollow serentak blog aku ni..Pelik aih..


hm hm hm


Comments

Aqilah Azmi said…
yeee T_T
qila beratus hilang ahahahah sedih but nahh maybe blogspot delete blog yg tak berguna tu kut huhu kut la
Liyana said…
ye kak . samo la kite . huhu . tapi okay la tu still seribu . jangan putus semangat ye :)

The Talking Diary

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Lantai Bilik Air Bocor.