Posts

Showing posts from February, 2015

Susu Kambing IQEEL - Review

Image
Assalammualaikum..:)
Alhamdulillah, aku telah selamat melahirkan seorang lagi cahaya mata. Bersalin kali ni best, sebab cepat je baby keluar, masa contraction pun banyak di habiskan di luar bersama suami, sampai baby dah nak terkeluar baru register masuk wad..Alhamdulillah.
Oh ya, sepanjang aku mengandung kali ni, aku ada ambil pelbagai jenis makanan & minuman tambahan untuk baby, antaranya Susu Kambing IQEEL , Jus Pegaga Kurma dll.

Actually, sebelum aku beli susu ni, aku usha dulu kat google review2 dari blogger, kot2 ade negatif komen kan, kalu ade mmg aku fikir 2 3 kali untuk beli, so thank you blogger, tanpa anda susah la aku nak membeli..hehehe
And Alhamdulillah, takde negatif komen dan salah seorang blogger terkenal yg minum Susu Kambing IQEEL ialah Yuyu Zulaikha. 
Yang bestnya, masa aku order susu ni, seller ni siap cakap nak pos dulu, dah sampai baru bayar.  Aku macam "Erk"...tapi aku tak sampai hati, huhuhu... so, aku ckp, aku bayar half dulu, dah sampai aku bay…

Motivational Business Quotes

Image
Arghh..tak sabarnya aku nak start new business ni! 

Saya Nak RM150 Produk Percuma Daripada Nile.com.my

Image
Assalammualaikum..:)  Bestnya, Nile.com.my nak bagi RM150 Produk Percuma!! 

Bersempena dengan Chinese New Year rasanya, :) Aku dah pernah shopping kat Nile.com.my ni dan pernah review pun kat sini : Shopping pada Harga RM11/item

Barang2 yg aku beli semua terbaik dan cepat je sampai! Best! So sangat tak rugi kalau korang decide nak shopping di NILE.COM.my ni..:)

Okeh, berbalik pada topik, kalau aku dapat RM150 produk percuma, barangan pilihan aku ialah :


 YPY35186 Door Stopper : RM2.10 - Ni sebab anak2 aku suka sangat bukak tutup pintu..=,="

WSZ50751 Suede Thick Heel Woman Boots: RM38.20


MSCB15408 Men Casual Boat Shoes: RM45.00



wbhd98512-2 Hit Color Wide Design Handbag : RM15.60
WCC7265 Leopard Design Mini Jacket  : RM26.90 
bbxi9079 Waterproof rice pocket : RM5.40

wczm831 Stretch knit vest dress  : RM15.90
So, total semua ialah : 
RM2.10 + RM38.20+ RM45.00 + RM15.60 + RM26.90 + RM5.40 + RM15.90= RM149.10
See, korang tengok, barang2 yg aku senaraikan…

[GAMBAR] 5 Pemandangan Menenangkan Jiwa

Image