Posts

Showing posts from July, 2015

Pengalaman Pertama Bawak Anak-Anak Shopping Sendirian

Image
Assalammualaikum..:)

Hari ini, aku bosan gila dok rumah, kebetulan barang-barang dapur banyak dah habis, so aku decide nak keluar. Bagi orang mungkin senang je nak keluar, tapi bagi aku, sangat lah sukar.

Anak aku kecik-kecik, Sorang Umur 3 Tahun, Sorang 2 Tahun, Sorang 5 Bulan.
So, korang agak2 macam mana nak keluar? Macam mana nak drive? Kalau dorang menangis macam mana nak handle?

HAHAHA, Jangan tanya aku macamana, sebab aku pun tak tahu, hahaha. Kalau dorang buat perangai aku dah set kat otak awal2 dah, kalau dorang buat perangai aku akan cuba tangani sehabis baik, chewahhh..

Lepas mintak izin ngan suami, aku pun keluar, suami aku dah risau gila sebab dia tengah kerja so tak leh la nak follow sekali. Siap dia cakap nak balik rumah sebab nak teman keluar tapi aku ugut dia, aku cakap : Kalau awak balik, saya tak jadi keluar, hahaha 

CARA AKU HANDLE ANAK : Yang baby aku bawak menggunakan baby carrier, lagi 2 orang aku letak dalam troli.

Sangat mencabar, tapi aku sebab dah nekad, aku t…

MEGA RAMADHAN ATJ GIVEAWAY

Image
Mari rakan-rakan semua kita sertai giveaway ramadhan ini bukan shj dapat hadiah yang bermanfaat tetapi dapat menyebarkan lagi mengenai program amal dari NGO AMAL TILL JANNAH

Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

Image
Bersempena dengan usia Blog Fadzi Razak ni dah mencecah usia setahun lebih dan sempena jugak Blog Fadzi Razak bertukar domain dari www.fadzirazak.blogspot.com kepada www.fadzirazak.com, aku nak buat satu giveaway mudah untuk korang semua.


Cara sertai: 1. Follow Blog Fadzi Razak dan blog-blog sponsors Fadzi Razak | Mama Darwiish | Rafzan Tomomi | Amanda Suria | Azlinda Alin| Fara Hanim | Syira Lokman  | Kathy Aiman | Inani Hazwani| Ayuni Rafilah
2. Like Facebook Fanpage Blog Fadzi Razak dan Fanpage sponsors Fadzi Razak | Mama Darwiish | Rafzan Tomomi | Amanda Suria | Azlinda Alin | Syira Lokman  | Kathy Aiman | Ayuni Rafilah 3. Follow Instagram Blog Fadzi Razak dan Instagram sponsor Fadzi Razak | Aneeq Asyraf|Mama Darwiish | Rafzan Tomomi | Amanda Suria | Alinda Azlin | Fara Hanim | Syira Lokman  | Kathy Aiman | Inani Hazwani| Ayuni Rafilah
4. Buat satu entri bertajuk Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015 5. Letakkan banner giveaway di atas dalam entri korang dan backlink kan ke Blo…

Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services

Image
[Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi Priting Services | Salam. Giveaway uzu kali ni dibawakan khas untuk Sufi Printing Servives . So sesiapa yang menang wang tunai RM1000 cash, bolehlah join GA uzu ni ye..
Hadiah : Top Referral : RM100 x 1 Random : RM 50 x 18 Pemenang

Mula : 06 Julai 2015 | Tamat : 15 Julai 2015
Pengumuman Pemenang : 16 Julai 2015 (Khamis)

Sufi Printing Services merupakan kedai cetak baju murah yang menawarkan perkhidmatan print baju murah yang mana telahpun beroperasi sejak tahun 2010 lagi.
Sufi Printing Servicesmerupakan pakar dalam menyediakan perkhidmatan mencetak baju untuk badan-badan kerajaan, pelajar kolej dan universiti, pelajar sekolah dan sesiapa sahaja yang memerlukan khidmat cetak baju murah dengan harga yang MURAH, CEPAT dan BERKUALITI. Sufi Printing Services memberi maklumbalas yang yang cepat melalui email, SMS ataupun whatsapp.
Terdapat banyak kedai cetak baju murah di Malaysia tapi kena and…