Beli SEAFOOD Segar ONLINE, mudahkan? :D

Assalammualaikum..:)

Warga Kuala Lumpur & Selangor pasti gembira dengan berita ni. Yelah, di Negeri yang berstatus elit ni agak sukar nak dapat Seafood yang segar lagi manis gitu..betul x? Ingin jugak nak ber"Shell out" tapi mesti nak SEAFOOD Fresh, betul x?

Ha, ni, ade info aku nak share kat korang.

 

Nak order SEAFOOD/MAKANAN LAUT FRESH sekarang takyah pergi pasar dah..hahaha., korang boleh bershopping online je dan paling best, website dorang friendly user tau, bukan cikai je.

Siap ada Shopping cart lagi..ha.

Antara Seafood yang dorang tawarkan : Ikan pari, Udang, Pelbagai Jenis Ikan, Kerang, Ketam..ai, meleleh air liur bila imagine Ketam masak telur asin..hahaha

Kalau berminat nak Order, boleh lah klik sini >> Ombak Market

Malas nak bukak website dorang?

Contact kat sini:

 Ombak Market :
PHONE NO
0122887468
0142287571
0172355803
e-mail - support@ombakmarket.com

Malas nak call? Puasa ja la, takyah makan seafood, makan ayam ja..hahaha..:P

#ini bukan review berbayar ke apa..saja nak promot benda baik..:P



Comments

Suriaamanda said…
Wah..menarik..dh skodeng dh website diorang.. Mmg menggoda...
Farahain ZFA said…
wahhhh bestnyaaa... lagi lagi orang macam ain . seafood lover .hehehe..

Popular posts from this blog

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga

Beli Oven di LAZADA