BUAT DUIT DENGAN SUBLET sampai 4-5 ANGKA?




Sublet tu apa? Macam susah je, macam banyak prosedur je, hmm..
Tunggu dulu, aku nak explain ni, selepas aku dua tiga kali baca, termenung, baca lagi, baru aku faham, sebenarnya simple je, Sublet ni, SEWA ATAS SEWA. Faham x?

Contoh : Aku sewa kat Tuan Rumah, pastu aku sewakan balik kat orang lain.

Apa yang BEST SUBLET ni?
Pasif Income, yes, tiap bulan dapat duit HASIL DARI TUGAS KITA JAGA RUMAH.
Kita urus rumah Tuan Rumah, cari penyewa, Upkan Sewa sebab kita bagi RUMAH yang bersih, terjaga kat Penyewa.

BEST SUBLET untuk TUAN RUMAH?
Goyang kaki tiap bulan terima duit sewa tanpa perlu risau keadaan rumah sebab subletter dah tolong A-Z.

Cuba korang bayangkan, kalau aku ada 10 BUAH RUMAH SUBLET. Income lepas MARK UP RM300.

RM300 X 10 BUAH RUMAH = RM3000.

Pheww...Pasif Income RM3000 tu

Kenapa Pasif Income pulak?
Yelah, kita set up rumah awal-awal kasi cantik, bagi penyewa masuk. Lepas tu, tunggu je duit masuk takyah tiap hari g keje...tapiii...

ha, ade tapinya, ko kena make sure bakal penyewa kau tu punyai background yang bagus, kalau kau silap pilih penyewa, alamatnya...rugi la kau, kena tanggung RISIKO SEWA RUMAH TAK BAYAR, RISIKO KEROSAKAN RUMAH YANG DISENGAJAKAN dan lain2 lagi.

Sebab tu, jangan terus memandai buat SUBLET tanpa ILMU, korang kena ceduk dulu ilmu, boleh dapat PENYEWA dari Syurga, teknik bercakap dengan Owner untuk subletkan rumahnya.

Kena ingat, TUGAS SUBLETTER ADALAH JAGA RUMAH. So, jalankan tugas sebaiknya.
Tugas SUBLETTER ini hanya untuk mereka yang berhati KERAS.

Zen zen, hati kau keras..hahaha...

Sublet ni sesuai untuk semua orang...full time or part time.. especially those yang masih study kat universiti.. sebab kat area uni mesti banyak student yang nak menyewa rumah.

So, untuk korang yang berminat nak tau step by step Sublet ni, korang boleh dapatkan ebook ni >> http://bit.ly/kakisublet

Dengar Citer dalam ebook ni, siap ada Case Study lagi, support group pun ada, yang penting, buat secara sah di sisi undang2, tak la naya kemudian hari.

EBOOK : RAHSIA SUBLET PREMIUM >> http://bit.ly/kakisublet

‪#‎INDUSTRIHARTANAH‬
‪#‎TIPSHARTANAH‬
‪#‎sideincome‬
‪#‎student‬
‪#‎success‬

Comments

Popular posts from this blog

Lantai Bilik Air Bocor.

Petua Rawat Buasir - Berkesan

Senarai Lubuk Pembekal Barangan Niaga